Suzan Grootscholten

Trainer & coach ‘Mental Gym’.

Sinds 2016 woon ik samen met mijn gezin in de prachtige provincie Valencia, waar ik enorm geniet van de bergen, de natuur en het heerlijke klimaat. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en heb mijn bedrijf MINDtreat opgericht. Ik ondersteun bedrijven in Nederland en Spanje op het gebied van ‘Employee Wellbeing’ en mentale gezondheid van medewerkers op de werkvloer.

Mijn services zijn voornamelijk gericht op persoonlijk leiderschap, het herkennen van gedrag & overtuigingen en het vinden van de juiste balans.
Naast de workshop ‘Social Styles’, waarin medewerkers hun voorkeursstijl leren kennen, bied ik o.a. een online Mindfulness programma aan om medewerkers mentaal op te peppen en gezond te houden. Deze persoonlijke en laagdrempelige manier van ‘goed voor jezelf zorgen’, maakt medewerkers bewust van gedachten en emoties en zorgt er op de lange termijn voor dat ze beter leren omgaan met stress en zich beter kunnen concentreren.

Daarnaast ben ik vanaf 2021 voorzitter van de Zakenkring Valencia. Ik nodig je uit om mijn verhaal te lezen onder het kopje Welkom bij de ZKV.

Aarzel niet om mij te benaderen via telefoon 648470181 of e-mail, suzan.grootscholten@gmail.com.

Ik ga heel graag met je in gesprek!

“If you always do what you always did, you will always get what you always got.”
― Albert Einstein

Linkedinprofiel van Suzan