Sponsormogelijkheden ZKV 2023

Sponsormogelijkheden ZKV 2023

Draag jij of jouw bedrijf de Nederlandstalige ondernemers in Valencia een warm hart toe? Vind je dat jouw bedrijf expliciet in de picture gezet moet worden in de Nederlandstalige zaken community in Valencia en omstreken? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je; Sponsoring van de Zakenkring Valencia.

Wie zijn wij?

De Zakenkring Valencia (ZKV), voorheen de NZKV, is een vereniging van en voor Nederlandstalige ondernemers in de regio Valencia. Het bestuur organiseert ongeveer 10-12 evenementen per jaar + een maandelijkse borrel. De evenementen bestaan uit een mooie mix van zakelijk, sociaal en cultureel. Zo zijn er workshops, sprekers en bedrijfsbezoeken maar organiseren we ook een sport evenement, sinterklaas, koningsdag en een nieuwjaars- en zomerdiner. Bekijk hier de georganiseerde evenementen.

Onze vereniging heeft begin 2021 een sterke groei meegemaakt en het aantal leden ligt nu op bijna 80. Een doorgaande sterke groei wordt verwacht, met name omdat er veel meer ruchtbaarheid wordt gegeven aan onze activiteiten via social media. Daarmee wordt de exposure voor sponsoren ook veel beter dan dat hij ooit was.

De ZKV werkt nauw samen met de Nederlandse Ambassade in Madrid en andere Spaanse verenigingen voor Nederlandstalige ondernemers in oa. Barcelona en de Costa Blanca

Wat bieden we?

We bieden exposure in een kleine maar niettemin invloedrijke gemeenschap van ondernemers en de bijbehorende bedrijven. Vaak is die exposure niet beperkt tot Valencia en omstreken omdat we veelvuldig samenwerken met de ambassade in Madrid en andere verenigingen van Nederlandstalige ondernemers in Spanje. En we hebben uiteraard inmiddels een grote schare aan volgelingen op social media en andere kanalen.

Er worden drie pakketten aangeboden:
Hoofdsponsor – € 2000 / jaar
Sponsor Goud – € 1000 / jaar
Sponsor Zilver – € 500 / jaar

Het idee van onze sponsorpakketten is dat ze meerdere jaren blijven bestaan zodat er een hechte, langdurige en steeds verbeterende relatie bestaat tussen onze vereniging en de sponsor.

Hoofdsponsor

€ 2000 / jaar

Sponsor Goud

€ 1000 / jaar

Sponsor Zilver

€ 500 / jaar

Inclusief Bedrijfslidmaatschap ZKV t.w.v. 

€ 200 *

✔️

Inclusief persoonlijk lidmaatschap ZKV t.w.v. € 120 *

✔️

✔️

✔️

Vermelding als sponsor op homepage ZKV website

✔️

prominent als hoofdsponsor

✔️

als sponsor goud

✔️

als sponsor zilver

Vermelding van bedrijf op Sponsorpagina ZKV website

✔️

prominent als hoofdsponsor

✔️

als sponsor goud

✔️

als sponsor zilver

Aanduiding Sponsor op persoonlijke profielfoto indien gewenst

✔️

als hoofdsponsor

✔️

als sponsor goud

✔️

als sponsor zilver

Eigen pagina bedrijf op ZKV website naar eigen idee in te vullen

✔️

Link naar eigen website

✔️

✔️

✔️

Vermelding met logo in de Nieuwsbrief  (oplage 400+, minstens 6x per jaar)

elke nieuwsbrief

tweemaal per jaar

eenmaal per jaar

Artikel, interview, advertorial in de Nieuwsbrief

✔️

1x per jaar

✔️

1x per 2  jaar

Recht op het organiseren van 1 event ter zelfpromotie óf het uitkiezen van een bestaand evenement en daar prominent als hoofdsponsor in de schijnwerpers gezet te worden (met spreektijd 15 min)

✔️

Recht op het houden van een presentatie van max 10 min op een event

✔️

✔️

1x per jaar

✔️

1x per 2  jaar

Speciale, dedicated mention met testimonial of advertorial op Social Media, Facebook, Linkedin en Instagram **

✔️

2x per jaar

✔️

1x per jaar

✔️

1x per2 jaar

Aanwezigheid bij events met banner/logo op scherm/foldertjes

✔️

Verbale vernoeming bij inleidend praatje van bestuur bij events

als hoofdsponsor 

als sponsor goud 

als sponsor zilver 

* Een bedrijfslidmaatschap geeft recht op gratis toegang voor twee personen tot alle evenementen voor leden inclusief de diners (zomerdiner en nieuwjaarsdiner). Eén persoon daarvan is vast en de andere persoon kan wisselen.

Een persoonlijk lidmaatschap geeft hetzelfde recht maar dan voor één vaste persoon.

** Deze media zijn nog maar recent opgestart (begin 2021). Sterke stijging van het bereik van deze media is te verwachten.

Naast de vaste pakketten zijn er mogelijkheden om losse sponsoractiviteiten te doen. Meestal zijn die gebonden aan een bepaald event.

  • eenmalige sponsoring van het eerste drankje tijdens de maandelijkse borrels van de ZKV in ruil voor 5 minuten spreektijd of een andere vorm van exposure; op papier, met banner, op scherm, uitdelen van een gadget etc.
  • sponsoring in natura (T-shirts voor een sportdag, snacks, ruimte beschikbaar stellen, vervoer regelen, een lunch verzorgen, gratis of met korting beschikbaar stellen van jouw product)

En uiteraard staan we open voor andere suggesties van aspirant sponsoren.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Thomas Brouwer, thomas@thesalesstrategist.eu