Sponsormogelijkheden ZKV 2024

Sponsormogelijkheden ZKV 2024

Draag jij of jouw bedrijf de Nederlandstalige ondernemers in Valencia een warm hart toe? Vind je dat jouw bedrijf expliciet in de picture gezet moet worden in de Nederlandstalige zaken community in Valencia en omstreken? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je; Sponsoring van de Zakenkring Valencia.

Wie zijn wij?

De Zakenkring Valencia (ZKV), voorheen de NZKV, is een vereniging van en voor Nederlandstalige ondernemers in de regio Valencia. Het bestuur organiseert ongeveer 10-12 evenementen per jaar + een maandelijkse borrel. De evenementen bestaan uit een mooie mix van zakelijk, sociaal en cultureel. Zo zijn er workshops, sprekers en bedrijfsbezoeken maar organiseren we ook een sport evenement, sinterklaas, koningsdag en een nieuwjaars- en zomerdiner. Bekijk hier de georganiseerde evenementen.

Onze vereniging heeft begin 2021 een sterke groei meegemaakt en het aantal leden ligt nu op bijna 80. Een doorgaande sterke groei wordt verwacht, met name omdat er veel meer ruchtbaarheid wordt gegeven aan onze activiteiten via social media. Daarmee wordt de exposure voor sponsoren ook veel beter dan dat hij ooit was.

De ZKV werkt nauw samen met de Nederlandse Ambassade in Madrid en andere Spaanse verenigingen voor Nederlandstalige ondernemers in oa. Barcelona en de Costa Blanca

Wat bieden we?

We bieden exposure in een kleine maar niettemin invloedrijke gemeenschap van ondernemers en de bijbehorende bedrijven. Vaak is die exposure niet beperkt tot Valencia en omstreken omdat we veelvuldig samenwerken met de ambassade in Madrid en andere verenigingen van Nederlandstalige ondernemers in Spanje. En we hebben uiteraard inmiddels een grote schare aan volgelingen op social media en andere kanalen.

Er worden drie pakketten aangeboden:
Platinum – € 2.200 / jaar
Goud – € 1.100 / jaar
Zilver – € 550 / jaar

Het idee van onze sponsorpakketten is dat ze meerdere jaren blijven bestaan zodat er een hechte, langdurige en steeds verbeterende relatie bestaat tussen onze vereniging en de sponsor.

Activiteiten als wederdienst voor sponsoring door ZKV

Platinum

€ 2.200 / jaar

Goud

€ 1.100 / jaar

Zilver

€ 550 / jaar

Inclusief ZKV Bedrijfslidmaatschap voor 2 personen t.w.v. € 400*

✔️

Inclusief ZKV persoonlijk lidmaatschap t.w.v. € 120*

✔️

✔️

Vermelding als sponsor op homepage ZKV website

✔️

als primaire sponsor

✔️

als secundaire sponsor

✔️

als tertiaire sponsor

Vermelding van bedrijf op Sponsorpagina ZKV website

✔️

als primaire sponsor

✔️

als secundaire sponsor

✔️

als tertiaire sponsor

Aanduiding Sponsor op persoonlijke profielfoto indien gewenst

✔️

als primaire sponsor

✔️

als secundaire sponsor

✔️

als tertiaire sponsor

Webpagina op ZKV website over sponsor (naar eigen invulling)

✔️

Link naar eigen website op ZKV website (via hyperlinks)

✔️

✔️

✔️

Vermelding met logo in de Nieuwsbrief (oplage 750+, minstens 4x per jaar)

✔️

als primaire sponsor

✔️

als secundaire sponsor

✔️

als tertiaire sponsor

Artikel, interview, advertorial in de Nieuwsbrief

✔️

Recht op het organiseren van 1 event ter zelfpromotie óf het uitkiezen van een bestaand evenement en daar prominent als hoofdsponsor in de schijnwerpers gezet te worden (met spreektijd 15 min)

✔️

Recht op het houden van een presentatie van max 10 min op een event

✔️

Speciale, dedicated mention met testimonial of advertorial op Social Media, Facebook, Linkedin en Instagram

3x

2x

1x

Visual presence at events with logo on banner/screen/leaflets

✔️

als primaire sponsor

✔️

als secundaire sponsor

✔️

als tertiaire sponsor

Verbale mention during introductory talk by the board at events

✔️

als primaire sponsor

✔️

als secundaire sponsor

✔️

als tertiaire sponsor

* Een bedrijfslidmaatschap geeft recht op gratis toegang voor twee personen tot alle evenementen voor leden inclusief de diners (zomerdiner en nieuwjaarsdiner). Eén persoon daarvan is vast en de andere persoon kan wisselen. Een persoonlijk lidmaatschap geeft hetzelfde recht maar dan voor één vaste persoon.

Naast de vaste pakketten zijn er mogelijkheden om losse sponsoractiviteiten te doen. Meestal zijn die gebonden aan een bepaald event.

  • eenmalige sponsoring van het eerste drankje tijdens de maandelijkse borrels van de ZKV in ruil voor 5 minuten spreektijd of een andere vorm van exposure; op papier, met banner, op scherm, uitdelen van een gadget etc.
  • sponsoring in natura (T-shirts voor een sportdag, snacks, ruimte beschikbaar stellen, vervoer regelen, een lunch verzorgen, gratis of met korting beschikbaar stellen van jouw product)

En uiteraard staan we open voor andere suggesties van aspirant sponsoren.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Thomas Brouwer, thomas@thesalesstrategist.eu