Roeland van Passel

AdvocaatBedrijfsoprichtingBelastingzaken Onderneming

Werkgebied heel Spanje

Roeland van Passel is Nederlands en Spaans advocaat (abogado), lid van de orde van advocaten van Gelderland, en van het Colegio de Abogados de Murcia.

Roeland is werkzaam in de juridische dienstverlening sinds 1992 als adviseur. In 1996 werd hij beëdigd als advocaat in Nederland en in 2003 als abogado in Spanje. De specialisaties van Roeland liggen op het gebied van ondernemingsrecht, bouwrecht, fiscaal recht en civiel recht. Vanuit de functie als curator in faillissementen kent Roeland alle aspecten van het ondernemen.

Roeland is als bedrijfsadviseur ook betrokken bij de oprichting van ontelbare kleine ondernemingen, en een paar grote bedrijven, met name projectontwikkelaars en verhuurbedrijven, maar begeleidt ook bedrijven uit de agrarische sector. Kortom een allround bedrijfsadviseur die steunt op een jarenlange ervaring in de procespraktijk en adviespraktijk.

Roeland is oprichter en partner in het advocaten en administratiekantoor Lex Foris International Law.

rvp@lexforis.com

https://www.lexforis.com

Linkedin profiel

+34 968 233151

Lex Foris International Law

Lex Foris International Law heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende Europese landen op het gebied van juridische, fiscale en boekhoudkundige diensten. Alle diensten worden online aangeboden in eigen taal. Het interdisciplinaire team bestaat uit advocaten, fiscalisten en boekhouders met verschillende nationaliteiten die klaar staan voor onderneming en particulier.

C/ Molina de Segura 5, 8, 4ª, 30007, Murcia (Murcia)

Carrer W.A. Mozart 3, 03581 L’Albir (Alicante)

Avda de Aragón 30, 8º edificio E, 46021 Valencia (Valencia)