Reineke van Mierlo

Hey! Ik ben Reineke, gediplomeerde conferentietolk en vertaalster, en tevens de bezielster van SpeakEasy Language & Communication. Bijna tien jaar geleden trok ik met een overvolle auto en een pak goesting naar Valencia, klaar voor een nieuw avontuur. Een beslissing waar ik nog geen dag spijt van heb gehad.

Ik hou ervan om heerlijke desserts op tafel te toveren. En om al die extra calorieën nadien te verbranden, speel ik elke week padel, maak ik lange berg- of strandwandelingen of probeer ik nieuwe activiteiten uit.

Maar genoeg over mij…

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ondernemers en kmo’s / mkb’s die voet aan grond willen krijgen in het buitenland botsen vaak op tal van uitdagingen: een nieuwe taal, een andere cultuur, een andere regelgeving en andere verwachtingen van potentiële klanten. Al jaren sta ik klanten bij als professionele tolk tijdens meetings en gesprekken met administratiekantoren, leveranciers, klanten, overheidsinstellingen e.d. Zo kunnen zij zich uitdrukken in hun moedertaal en toch volledig begrepen worden door hun anderstalige gesprekspartner.

Je kunt bij mij ook terecht voor kwalitatieve vertalingen die de nagel op de kop slaan. Ik giet jouw content en copywriting in een vlotte Nederlandse tekst die van het scherm spat, met woorden die potentiële klanten over de streep trekken en die jou nog beter in de markt positioneren. Ik specialiseer me ook in SEO-vertalingen, zodat jouw teksten ook in een andere taal hun doel niet missen.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als conferentietolk en vertaler ben ik de geknipte persoon om jou te begeleiden bij je internationalisering. Je zult zien dat de puzzelstukjes vanzelf in elkaar vallen.

Schrijven we samen jouw succesverhaal?

Kom meer te weten op mijn website.

Maak een connectie met me op LinkedIn.

Volg me op Instagram.