Pieter Kiel en Alexandra van Rees

Peter Kiel en Alexandra van Rees wonen met hun gezin, zoon, dochter en 2 hondjes, sinds oktober 2022 in Naquera, Valencia.

Peter is oprichter/ eigenaar van Propulsion b.v.

Propulsion is een B2B Marketing en Sales organisatie.  Wij helpen onze klanten met de brug slaan tussen online Leadgeneratie en de Sales afdeling zodat Sales geen tijd verspilt aan leads die nog te weinig aanleiding laten zien.

Propulsion zet een gedegen en ritmisch markbewerkingsproces op waarbij wij business relaties bouwen met de potentiële klanten van onze klant en intenties en concrete aanleidingen achterhalen voordat deze aan Sales wordt aangeboden. Uit naam van onze klanten halen we niet alleen de “recht voor de voeten” leads naar boven, maar bouwen we ook aan een gedegen toekomst met de klant.

Propulsion heeft een gespecialiseerd en ervaren sales team in Nederland en Spanje.  We werken onder andere voor BYD, Microsoft, ALSO en ALSO Spain, Ingram Micro en Copaco.

Alexandra van Rees is sinds 2013 accountmanager bij Propulsion.  Daarnaast houdt zij zich bezig met het organiseren van events en retreats en is bezig met het opzetten van nieuwe activiteiten in Spanje.

www.propulsion.nl

Peter Kiel DGA Linkedin profiel Peter
Alexandra van Rees Sr Accountmanager Linkedin profiel Alexandra