Nuria Muñoz Arce

Internationale binnenhuisarchitect gespecialiseerd in BIOPHILISCH DESIGN

Habitarmonia is een internationaal interieur ontwerp bedrijf opgericht door mij, Nuria Muñoz, een gepassioneerde ondernemer en interieur ontwerper. Ik creëer ruimtes die bekend staan om hun warmte, expressiviteit en onberispelijke aandacht voor detail. Habitarmonia heeft een eerbied voor de inherente schoonheid van natuurlijke materialen en landschappen, en verwerkt zorgvuldig elementen van elk in elk project. Na 15 jaar ervaring in de mode- en designindustrie in België, verhuisde ik naar Spanje om mijn DROOM te volgen: magie creëren met design en de natuur in ons drukke leven brengen.

Mijn holistische kijk op design en mijn vermogen om creativiteit en analytisch probleemoplossend vermogen met elkaar in evenwicht te brengen, maakt mij van onschatbare waarde voor mijn klanten. Met een artistiek oog en een nieuwsgierige geest ontwerp ik allerlei soorten ruimtes, van zakelijke omgevingen tot de meest intieme ruimtes – thuis. Alle ruimtes worden ontworpen met een holistische kijk op design en mijn unieke compendium van vaardigheden.

Ik ben gecertificeerd in Biophilic Designer en student in Landscaping.

Hoe doe ik dit?

Door de Principes van Biophilic Design.

Biophilia betekent liefde voor de natuur, en Habitarmonia betekent harmonie in je leefomgeving, of dat nu thuis is of je professionele ruimte. Een jaar geleden ben ik begonnen met het delen van de gave van natuurverbinding met mensen over de hele wereld. Ja, ik kan waarschijnlijk met je praten in jouw taal: Ik spreek Engels, Spaans, Nederlands en Frans!

Door middel van Biophilic Design verbind ik vrouwen met de helende polsslag van de natuur: stress verminderend en welzijn verhogend. Door biophilic design kan een ruimte gerevitaliseerd worden en comfort bieden aan de bewoners.

Als ik niet aan het werk ben in mijn bedrijf, kan je me vinden op het strand of in het bos met mijn familie .”

Linkedinprofiel Nuria

Habitarmonia

+34 664 192 980

info@habitarmonia.com