Joyce Snijders

Mijn naam is Joyce Snijders en woon samen met mijn vriend Maurice sinds april 2022 in Torrent, Calicanto. Ik ben in 2009 SenseZorg (ambulante begeleiding voor mensen met psychische problematiek) begonnen en in 2015 ReAttachtherapeuten. Ik werk nog niet in Spanje maar wil mijn werkzaamheden als therapeute hier wel voort gaan zetten.

De zorg heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad. In contact met de cliënten die we ondersteunen ben ik altijd op zoek ben geweest naar waarom iemand vastloopt en hoe er een storing kan ontstaan in hun zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan als psychopathologie, NLP Master en trainersopleiding, ReAttach therapeut, systemisch werken, MBit coach, regressie therapie en Reiki II.

Ik begrijp waar het gedrag van iemand vandaan komt en benader iemand daardoor zonder oordeel. Liever werk ik samen met de cliënt aan het inzichtelijk maken waar zijn of haar gedrag vandaan komt en draag mogelijkheden aan om het te verwerken middels de opleidingen die ik gedaan heb.

www.sensezorg.nl

www.reattachtherapeuten.nl

Linkedin Profiel Joyce