Bart van Grinsven

Bart heeft samen met zijn vrouw Nuria jarenlang succesvol een herenmode agentuur gerund. Tijdens deze periode heeft hij uit eerste hand ervaren wat een positieve mindset kan doen voor ondernemers en wat nodig is om sterke relaties op te bouwen met zowel klanten als leveranciers. Op een bepaald moment was de tijd rijp voor een nieuw hoofdstuk en besloten zij om met hun gezin van België naar Valencia te verhuizen.

Bart is altijd al gepassioneerd geweest voor het motiveren van mensen en het aan anderen laten zien van de mogelijkheden en kansen die het leven en het ondernemerschap bieden. Daarom besloot hij om na de verkoop van het bedrijf een opleiding te volgen aan de International Coaching Academy en een accreditatie van de International Coaching Federation te halen. Dit stelt hem in staat om zijn jarenlange ervaring als ondernemer te combineren met de juiste coaching skills.

Nu helpt hij sales professionals, ondernemers en hun teams de beste versie van zichzelf te worden zodat zij hun talenten en ervaring kunnen gebruiken om succesvoller te kunnen zijn in hun leven en business.

In zijn vrije tijd gaat Bart graag (wave)suppen, mountainbiken, hardlopen en hiken.

www.flowandmatter.com

LinkedIN profiel Bart