Angelique Boulonois

Accountnet Gestor & Accountancy Services SL

Wie zijn wij:

Accountnet is een Spaans Accountants en Gestor kantoor met Nederlandstalig personeel. Wij werken voor Nederlandse, Belgische, Engelse en Duitse cliënten die (tijdelijk) in Spanje wonen of werken.  Accountnet is gevestigd in Alfaz del Pi, vlak bij Benidorm in de provincie Alicante, maar werkt in geheel Spanje.

Wat doen wij:

Boekhoudservice. Volledige of gedeeltelijke verzorging van de administratie van bedrijven en instellingen. Online ERP Administratie pakket voor bedrijven, die zelf hun boekhouding, facturatie, artikelbeheer en assemblage willen verzorgen. Turnkey oprichting van bedrijven (SL, Autonomo, firma of SA) inclusief aanvraag en inschrijving van vergunningen en licenties met Nederlandstalige notaris. Verzorging van belastingzaken voor bedrijven en particulieren. Alle gestor werkzaamheden( NIE nummer, vergunningen, invoer auto, vertalingen Spaans-Nederlands, voorbereiding notariële zaken, begeleiding bij aan- of verkoop van bedrijf of onroerend goed, erfrecht, bedrijfsrecht, privaatrecht) Family Office (administratie en beheer van familievermogen en –eigendom) Personal Assistant service voor particulieren, waarbij wij alle financiële, administratieve, fiscale en algemene zaken uit handen nemen van onze cliënt. Juridische Fiscale en Financiële begeleiding bij aankoop of verkoop van onroerend goed of bedrijven. Expat Service

Landenspecialisaties:

Geheel Spanje 

Wat wij verder nog kwijt willen:

Accountnet kan bedrijven en particulieren helpen met een probleemloze start in Spanje.

Wij maken voor de verzorging van administraties gebruik van Accountnet-Online, het internationale administratie systeem in 32 talen, dat men vanaf elke plaats in de wereld, waar internet beschikbaar is, kan raadplegen.

 

Accountnet wordt gerund door Angelique Boulonois

Linkedin Profiel Angelique