Workshop leden voor leden #12 & Netwerkborrel 7 december 2023

donderdag 7 december (19:00)

Op donderdag 7 december geeft ons lid Michiel van Beek van AlphaRainbow Marketing een unieke workshop in de serie Leden voor Leden.

Positioning drives strategy

Het duidelijk articuleren van de gewenste positie die je met je merk, bedrijf of instelling wilt innemen is essentieel voor het succesvol vermarkten van je product of dienst. Als je niet weet waar je heen wilt dan is het onmogelijk om de route te bepalen als je op reis gaat en zo is het ook in business. Als je positionering niet duidelijk is dan zal je communicatie dat ook niet zijn, net zoals je pricing, product-range en go to market channel keuze.

Op basis van kennis opgedaan als VP marketing bij Coca-Cola, Unilever en vele klanten en eigenwijze eigen input heeft AlphaRainbow een positioneringsplatform ontwikkeld dat dient als een gestructureerde leidraad om jouw unieke en relevante positie vast te leggen.

In deze workshop vertelt Michiel over het belang van positionering, wat het kan doen voor je en ga je zelf aan de slag om je eigen positionering vast te leggen in het positionerings-platform dat je uitgereikt krijgt

Waar en Wanneer?

Wat: Workshop Positioning drives strategy door Michiel van Beek

Wanneer: Donderdag 7 december 2023  om 19:00

Waar: Vortex Centro, Calle de Sorní, 12, 46004 Valencia

Kosten: ZKV leden gratis, Niet-leden € 10,- p.p.

 

Na afloop de immer gezellige ZKV Netwerkborrel

Michiel van Beek

Michiel runt Alpha Rainbow.

AlphaRainbow marketing helpt bedrijven om beter marktgericht te opereren. Persoonlijk, factbased en pragmatisch.

We hebben een internationaal klanten portfolio in B2B en B2C en operationele ervaring vanuit Unilever, Coca-Cola en Philips. Onze missie is mensen en bedrijven te laten groeien, daar krijgen we energie van. En we geloven dat dat het beste lukt als je je focust op de essentie.

De diensten die we leveren dragen alle bij aan focus: Klanttevredenheid, AI, deskresearch, focusgroepen, propositie ontwikkeling, positionering strategie, sales pitches en PowerBi dashboards. We noemen ons graag marketing architecten. Samen met de klant bepalen we de concrete richting.

Na afloop de maandelijkse ZKV Netwerkborrel

Locatie: Vino y Flores in de Mercado Colón, 46004 Valencia

Tijd: vanaf 21.00 uur

Met gezelligheidsgarantie

Consumptie op eigen rekening, een hapje wordt aangeboden door de ZKV

Workshop leden voor leden #12: Positioning drives Strategy

door Michiel van Beek

De Leden voor Leden Workshops

In de Workshops Leden voor Leden van de ZKV is het allemaal delen van kennis wat de klok slaat. We zijn er van overtuigd dat veel van onze leden kennis in huis hebben die waardevol is voor anderen. Met deze workshops creëren we een podium om die kennis met elkaar te delen.  We hopen zo het roemruchte coöperatieve aspect van de Nederlandse handelsgeest te stimuleren, maar we hopen uiteraard vooral dat onze leden en anderen er hun voordeel mee doen. Samen staan we sterker! De workshops hebben een praktisch karakter, beantwoorden dus echte praktijkvragen van de deelnemers en zijn wars van commerciële interesses. Mocht jij interesse hebben om ook een workshop te geven laat het ons dan weten op info@zakenkringvalencia.com