Elevator pitch en borrel 7 maart 2024

donderdag 7 maart

Ben jij erbij?

Wij nodigen al onze leden én niet-leden, Nederlandstaligen die in en om Valencia ondernemen of werken uit voor onze speciale maandborrel met elevator pitches in maart.

We hebben in het afgelopen jaar heel wat nieuwe leden in onze club mogen verwelkomen. Allemaal mensen die niet stil zitten en samen een onvoorstelbare hoeveelheid kennis en ervaringen vertegenwoordigen.

In deze diversiteit schuilt ook meteen een deel van de kracht van de Zakenkring Valencia en daarom hebben we de borrel van de maand maart iets anders dan anders opgevat door er een ‘Elevator Pitch’ avond van te maken in het Malcolm & Barrett Hotel in Valencia.

De Elevator Pitch
Dit is high efficiency networking. Iedere deelnemer krijgt welgeteld één minuut (wordt strikt gehandhaafd) de tijd om zichzelf of haar of zijn bedrijf voor te stellen en te vertellen welk probleem zij/hij oplost. Zonder powerpoint of overhead, alleen met microfoon. Zorg er in je voorbereiding voor dat je pitch dus ook maar één minuut duurt. De wisseltijd tussen de pitches is 5 seconden. Zo weet iedereen van elkaar aan het einde van de avond wie wat doet en wie je waarmee kan helpen of om hulp kan vragen.

Je kunt er ook bij zijn zonder te pitchen. Vul in dat geval op het inschrijfformulier ‘ik pitch niet’ in bij het bedrijf/activiteit.

Doe mee en leer de leden van de Zakenkring Valencia en andere Nederlandstalige ondernemers en werkenden in en om Valencia kennen.

  • Locatie: Malcolm & Barrett Hotel in Valencia.
  • Tijd: inloop vanaf 19:00 uur, start pitches om 19:30 uur. Vanaf 20:00 uur napraten en -borrelen aan de bar.
  • Voor wie: leden en niet-leden.
  • Consumptie: € 15,- voor het netwerkgedeelte van de avond tot 22:00 uur. Dit is inclusief een 4-tal tapas en twee drankjes (water, bier, frisdrank). Vanaf 22:00 uur zijn consumpties op eigen rekening.

Ik schrijf me hier meteen in!

 

Ik doe mee met de Elevator Pitch!

En schrijf me in.

4 Tapas en 2 drankjes – €15,- per persoon

TAPAS
Mini coca de titaina
Crujiente de atún marinado
Croqueta de boletus
Mini ensaladilla

DRANKJES
Water, bier, frisdrank