VrouwenZaken Event 6 september 2019

27 juli 2019

Was je vorig jaar ook op het eerste VrouwenZaken Event? Of was je er graag bij geweest om aan den lijve te ervaren hoe enthousiaste Nederlandstalige zakenvrouwen elkaar ontmoeten, frisse ideeën opdoen, kennis en informatie delen en elkaar stimuleren en versterken? Meld je aan voor de tweede editie op vrijdag 6 september in Oliva en

 • ontmoet andere zakenvrouwen in Spanje
 • vergroot en versterk je netwerk
 • inspireer en stimuleer elkaar
 • verfijn je vrouwelijk leiderschap
 • Programma vrijdag 6 september 2019 14.30 inloop en welkomstdrankje 15.30 start programma ‘Steeds meer jezelf’

  ‘Hoe jij jezelf aanstuurt, bepaalt hoe je de ander aanstuurt. Of dit nu een organisatie, een team of een gezin is, leiderschap begint in jezelf.’ In het bedrijfsleven wordt steeds meer met de invloed van kleur en chakra’s op je eigen leiderschap gewerkt. Gastspreekster Anita Tamming neemt ons hierin mee, vertelt ons hoe je disbalans herkent en wat je kunt doen om deze te herstellen. Naast theorie ga je zelf ook echt voelen en ervaren hoe je chakra’s voor of tegen je werken en leer je hoe je steeds meer in je eigen kracht komt. Ze doet dit aan de hand van het Multi Dimensionaal Systeem dat zij ontwikkelde en haar boek ‘De leider ben je zelf’.

  17.30 merienda 18.00 werken aan je leiderschap

  In een aantal workshops die de leider in je wakker maken en verder ontwikkelen, krijg je handvatten om niet alleen je hoofd, maar ook je lichaam, hart en emoties in te zetten om een rijker en completer leven te leiden. En je eigen leider te worden.

  20.30 diner 23.00 afsluiting/nieuw begin met nieuwe ideeën en inspirerende contacten met andere ondernemende vrouwen. Locatie

  Hotel Font Salada, Oliva

  Kosten

  € 65,- all-in.

  Nu al zin?

  Wij ook! Er is plaats voor 40 vrouwen, dus meld je snel aan door onder vermelding van ‘VrouwenZaken’ € 65,- over te maken op de bankrekening van Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L. bij Banco Sabadell met IBAN nummer ES59-0081-0673-1800-0177-4081.
  Vergeet niet je complete naam te vermelden. Mocht je ter plekke willen overnachten, neem dan rechtstreeks contact op met het hotel.

  Graag tot vrijdag 6 september!

  Angelique Boulonois BA, Heidi Termorshuizen, Margriet van Dorp MBT Organisatie VrouwenZaken