Welkom bij de ZKV

Welkom bij de Zakenkring Valencia. Ons doel is het bevorderen van de contacten tussen Nederlandse en Spaanse ondernemers in Valencia

Geachte bezoeker,

Namens het bestuur en de leden van de Zakenkring Valencia (ZKV) heet ik je van harte welkom op onze website.

Wij bereiken ons doel middels het organiseren van zakelijke, sociale, culturele en sportieve activiteiten. Onze vereniging heeft momenteel rond de 60 actieve leden met een bedrijf. Daarnaast maken nog ongeveer 250 andere Nederlandstaligen in Valencia regelmatig gebruik van een gedeelte van onze activiteiten.

Wij vormen het aanspreekpunt in Valencia en omgeving voor diverse overheidsorganisaties en andere van belang zijnde organisaties. Wij onderhouden sterke banden met andere Nederlandse business clubs in Spanje. De Nederlandse Ambassade in Madrid volgt de activiteiten van de ZKV op de voet, en steunt ons waar mogelijk is.

Iedere eerste donderdag van de maand (behalve augustus) organiseren wij een informele bijeenkomst, waar leden en niet-leden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast hebben wij maandelijks een interessante bijeenkomst met een spreker(ster), of een ontmoeting met leden van een andere business club, of met informatie over een actueel onderwerp, enz. Ook wordt er 4 à 5 keer per jaar een diner georganiseerd. Verder is er, als start van het nieuwe jaar in januari een nieuwjaarsbijeenkomst.

Wilt u meer informatie, lees dan verder in onze website, of neemcontact met ons op  via info@nzkv.es en u ontvangt snel ons antwoord.

Met hartelijke groet,

Harry van Heugten
Zakenkring Valencia.