VrouwenZaken

Wij zijn een “jonge” netwerkorganisatie voor Nederlandstalige ondernemende vrouwen die wonen en werken in Spanje. We werken in verschillende branches, zijn eigenaar van een bedrijf of werknemer.

VrouwenZaken staat voor vrouwelijk leiderschap. We stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. We inspireren elkaar. We delen kennis en ervaring waardoor we verbinden en versterken.

De communicatie van ons netwerk loopt middels een twee maandelijkse Nieuwsbrief, een specifieke app groep en via de Facebook pagina “VrouwenZaken”. Tijdens ons jaarlijkse landelijke VrouwenZaken Event ontmoeten we elkaar. Hierdoor wordt de zichtbaarheid versterkt.

Dit jaar vindt het event plaats op vrijdag 6 september 2019 aan de Costa Blanca. Net als tijdens de eerste editie in 2018 staat de dag in het teken van Female Leadership.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten like dan onze FB pagina “VrouwenZaken” en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Dames die een bijdrage willen leveren in de vorm van kennis, kunde of als sponsor, kunnen contact op nemen met ondergetekenden.

Heidi Termorshuizen, Heidi.casavalencia@gmail.com
Angelique Boulinois, angelique@accountnet.info
Margriet H. Van Dorp MBT, staphorstdorp@gmail.com