Saskia Osinga

TOLK-VERTALER NEDERLANDS (Native Speaker), SPAANS (Native Speaker) en ENGELS

In Nederland opgegroeid, waar ik in Maastricht de Tolk-Vertaal Opleiding heb voltooid en vervolgens ben beëdigd als tolk-vertaler Spaans, Nederlands, Engels.

Na mijn studie ben ik naar Valencia verhuisd om daar mijn carrière in internationale handel te beginnen.

Sinds 2011 ben ik actief werkzaam als tolk-vertaler. Als tolk, heb ik cliënten op verschillende gebieden mogen begeleiden; van persoonlijke situaties (bijv. vertaling van documenten), legale  kwesties (bijv. assistentie bij rechtszaken), bedrijfssituaties (bijv. overnames en integratieprocessen van ondernemingen), tot de ondersteuning bij internationale handelsbeurzen, enz.

Mede dankzij mijn volledig tweetalige opvoeding, ben ik met zowel de Spaanse als Nederlandse cultuur opgegroeid, hierdoor kan ik cultuurverschillen tijdens mijn werk op een natuurlijke manier overbruggen. Mijn zakelijke ervaring heeft mij begrip van bedrijfsprocessen en jargon gebracht.

Diepgaande kennis van taal, cultuur en gebruiken, in combinatie met praktijkevaring in het lokale bedrijfsleven, zijn voor mij cruciaal voor succesvol tolk- en vertaalwerk.

Zoek je een expert op het gebied van effectieve communicatie in Spanje? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.

Tot dan,

Met vriendelijke groeten,

Saskia Osinga

email: s.osinga@telefonica.net

mobiel: +34 609644894

Linkedin Profiel Saskia