Sascha Landwier

Over Comforties

COMFORTIES heeft jarenlange ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige medische disposables zoals onderzoekshandschoenen, mondmaskers en patiëntenservetten. Wij zijn een betrouwbare leverancier in onder andere de gezondheidszorg. Vele specialisten gingen u voor en lieten zich door ons bevoorraden. Onderhand hebben ook kleinverbruikers, zoals schoonheidsinstituten en tattooshops hun weg gevonden naar onze producten.

Door een uniek concept kan COMFORTIES haar assortiment tegen een sterk concurrerende prijs aanbieden. Hierbij staan kwaliteit en service op een gedeelde eerste plaats. Wij vinden het belangrijk dat dankzij onze producten het werk in de zorg gemakkelijker en prettiger wordt, maar ook dat wij hiermee uw cliënten optimaal kunnen bedienen. Continu wordt er gezocht naar nieuwe effectieve oplossingen voor de dagelijkse problemen in de gezondheidszorg. Omdat er nog altijd op de zorg bezuinigd moet worden speelt ook de prijs hierin een belangrijke rol.

Wij zijn een internationaal bedrijf met Europese vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de historische Markt in Delft.

Comforties Valencia wordt gerund door Sascha Landwier

Linkedin Profiel Sascha