René Clerx

We bieden cursussen Spaans aan die ontwikkeld zijn door ons eigen team van docenten, speciaal voor onze school. Alle docenten zijn geaccrediteerde examinatoren van het Instituto Cervantes  Ze spreken 2 of meer talen en zijn in staat van elke persoon of groep op een leuke, interessante, leerzame en snelle manier het Spaans te verbeteren. De lessen kunnen indien nodig volledig aan de behoefte van de student of groep worden aangepast. Naast de lessen kan bij ons dus ook een officieel DELE examen worden gedaan.

We willen er zeker van zijn dat onze studenten, van alle leeftijden, het maximale uit hun verblijf in Valencia halen. Daarom delen we een hoop ideeën over wat er te beleven is in de stad en wat men in zijn of haar vrije tijd kan doen. Uiteraard organiseert de school leuke en interessante activiteiten waar de studenten vrijwillig aan kunnen deelnemen.

WIFI en computers zijn kosteloos beschikbaar en de bibliotheek van de school leent gratis boeken en cd´s uit. In alle ruimtes van de school is airconditioning aanwezig. Natuurlijk bieden we eveneens betaalbare accommodatie aan. Studenten kunnen naar wens worden ondergebracht bij Spaanse families of in gedeelde appartementen. Ook het verblijf in een residentie, hostal of hotel behoort tot de mogelijkheden.

Spaans leren bij Route 66 Idiomas zal een beleving zijn, die je niet snel zult vergeten. Je zult verrast zijn hoe snel je Spaans zal vebeteren, hoeveel leuke ervaringen je mee naar huis zult nemen en hoeveel nieuwe vrienden je zult leren kennen in de geweldige tijd die je hier hebt gehad.

Covid is nog steeds een realiteit, ook in Valencia. Uiteraard houden we daar rekening mee en volgen we alle hygiënne maatregelen die nodig zijn om klassikaal les te kunnen geven. Uiteraard bieden we als alternatief Online les aan.

Ook goed om te weten: Voor het (al dan niet gecertificeerd) vertalen van documenten (notariele akten, paspoorten, geboortecertificaten, enzovoort) en teksten (zoals websites, handleidingen en boeken) kun je ook bij ons terecht. We maken graag een offerte op.

We zijn nu in mei 2021 en het lijkt er steeds meer op dat in een paar maanden bijna iedereen is gevaccineerd en de restricties beetje bij  beetje zullen verdwijnen. Wees dus nog even voorzichtig!!

Linkedin Profiel René