Nina Eggens

Met mijn bedrijf The Creative Business Coach leer ik kleine ondernemers hoe ze zich beter zichtbaar kunnen maken online, en meer klanten kunnen aantrekken door hun eigen, authentieke verhaal te vertellen. Ik maak marketing makkelijk en social media weer leuk.

Geboren als Nederlandse, verhuisde ik in 2005 voor de liefde naar Schotland en werkte daar twaalf jaar lang in de culturele sector als marketingmanager en adviseur publieksontwikkeling. Ook zette ik daar een vintage designzaakje op, en proefde voor het eerst van de vrijheid van het ondernemerschap. Ik wil nooit meer anders! Het ondersteunen van creatievelingen en kleine ondernemers is een grote passie van mij, en met ruim 20 jaar ervaring en kennis doe ik dit nu vanuit Spanje.

Als marketingcoach geef ik zowel (online) groepstrainingen als 1-op-1 coaching, aan ondernemers over de hele wereld. Naast coach werk ik bovendien als freelance copywriter, in zowel het Nederlands als in het Engels.

Ik woon sinds 2018 met mijn man en twee zoontjes in Godella. In mijn vrije tijd zing en speel ik in een country-folk band met een clubje Spanjaarden. Waarom zijn wij in Valencia gaan wonen? Schotland is prachtig, maar veel te koud. Valencia heeft alles: warmte, energie, een levendige expatgemeenschap en de perfecte combinatie van strand, cultuur en groen.

Je kunt mij bereiken op info@thecreativebusiness.coach of mijn website www.thecreativebusiness.coach .

Linked Profiel Nina

Facebook @yourcreativebusinesscoach

Instagram @thecreativebusiness.coach