Nathali Meurs-Pas

Interior designer & decorator Nathali Meurs Pas

House for Interior is een ontwerpstudio die ik sinds 2012 met veel passie run.

Met oog voor detail, kennis van materialen en goed ruimtelijk inzicht, creëer ik de meest optimale indelingen. Daarnaast speelt kleur een grote rol in mijn leven en dit vertaal ik graag in mijn ontwerpen. Dit doe ik door onder andere veel gebruik te maken van bijzondere stoffen en behang. Bovendien werk ik met kwaliteitsproducten en mooie merken en zoek ik bijzondere items om het ontwerp nóg verrassender te maken waardoor het die personal touch krijgt.

Reizen is één van mijn grootste inspiratiebronnen, met als favoriete bestemming Marokko, waar ik overigens vaak veel mooie spullen inkoop of laat produceren. Maar ook kijk ik dagelijks heel veel om mij heen, want daar is zoveel te zien dat mij inspireert. Jaarlijks bezoek ik meerdere internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op interieur gebied. Dat voelt altijd als een feestje om daarna weer met nieuwe ideeën aan de slag te gaan.

Mijn klanten zijn particulier, commercieel en residentieel.

Inmiddels heb ik al vele mooie projecten vol tevredenheid van mijn opdrachtgevers afgerond. Neem gerust eens een kijkje in mijn portfolio.

Ben jij klaar voor een nieuw interieur?

Vertel je mij je wensen en dan ga ik aan de slag met een verrassend interieur ontwerp.

 

‘We design your story!‘

Een creatieve groet,

Nathali

Linkedinprofiel Nathali

House for Interior