Marieke Jonker

¡Hola!

Sinds zomer 2023 woon ik met mijn gezin in llíria, een half uurtje buiten de stad Valencia. Heerlijk om weer “terug” te zijn na het een semester Erasmus in Valencia en een Executive MBA in Madrid. Ik ben oprichter van Amstelfilm (www.amstelfilm.nl), We Want Cinema, Moves About en momenteel COO van kilokilovintage.nl. Als culturele ondernemer word ik enthousiast van het brengen van nieuwe techniek en innovatie in kunst en cultuur. Ik ben een commerciële businessmodel denker waar subsidies gangbaar zijn en knok graag voor een betere toekomst door middel van kunst en cultuur. Als filmwetenschapper, voormalig filmhuisdirecteur, programmeur en distributeur zit film in mijn DNA, maar dans is een close second. ¡Bailamos!

Linkedin profiel van Marieke

 

Moves About – leadership in film and culture

Moves About biedt verschillende diensten voor organisaties in de filmindustrie en culturele sector:

Interim management: tijdelijk leiderschap aan organisaties. Dit kan als operationeel manager van een afdeling of project (in een verandertraject), als CEO, COO of zakelijk leider. Advies of begeleiding in projecten, bij de aanvraag van subsidies, en bij innovatie en procesverbeteringen (digitalisering). Het lesgeven op universiteiten of hogescholen en het geven van workshops over de filmindustrie, strategie, innovatie en digitalisering.

Heb je een bijzonder project op het gebied van cultuur en techniek, wil je eens sparren over innovatie in de culturele sector, of een nieuw bedrijf, stuur me zeker een mailtje: marieke@movesabout.nl

¡Hasta Luego!