Jeroen van Zoggel

Ik ben Jeroen van Zoggel, freelance trainer en opleider op het gebied van leiderschapsontwikkeling, met meer dan 25 jaar brede ervaring in het ontwikkelen van talent op team- en organisatieniveau. Mijn moedertaal is Nederlands, en ik kan ook goed uit de voeten in het Spaans, Engels, Duits en Frans.

Ik ben een groot voorstander van praktijk- en ervaringsgericht leren (“learning by doing”), het creëren van een positief leerklimaat dat uitnodigt tot het actief zoeken naar en experimenteren met nieuwe houdingen, gedragingen en vaardigheden.

Naast mijn werkzaamheden als freelancer ben ik sinds 1999 verbonden aan EADA Barcelona, een gerenommeerde business school gespecialiseerd in Executive Education, waar ik programma’s ontwerp en uitvoer op het vlak van onder meer leiderschap, samenwerken, communicatie en onderhandelen.

Loop je rond met het gevoel dat je niet overtuigend genoeg communiceert? Haal je niet het maximale uit je onderhandelingen met klanten of leveranciers? Moeten je medewerkers beter leren samenwerken, maar je weet niet goed hoe je dat kunt stimuleren?

Als je op zoek bent naar een toegewijde en gepassioneerde professional die je kan helpen bij het ontplooien van jouw potentieel en/of dat van je team, schroom niet! Neem contact met me op om samen te ontdekken wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen.

E: jvanzoggel@gmail.com

M: +34 6 79 46 56 61

Linkedinprofiel Jeroen