Heidi Dissel

Ik ben Heidi Dissel en sinds 2014 deels in Valencia en deels in Delft (NL) woonachtig. Ik ben ondernemer in hart en nieren en gespecialiseerd in concept- en projectontwikkeling in de breedste zijn van het woord.

Met mijn bedrijf CasaValencia (voorheen welbekend vanwege de verhuur van exclusieve boutiqueappartementen in Ruzafa) ben ik na de Covid-19 periode een andere weg in geslagen. Sinds 2021 richt ik mij samen met mijn vaste zakenpartner www.20nu.nl op renovatie en stylingprojecten in Valencia.

Verder werk ik als adviseur bij SheConsult een trainings- en coachingsbureau gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoog opgeleide vrouwen.  Hier ben ik dé sparringspartner voor HR Business Partners, Learning&Development- en Diversiteit managers bij Nederlandse bedrijven. Denk daarbij aan diversiteit ontwikkeling, individuele- en team vraagstukken, coaching en loopbaanontwikkeling.

Daarnaast ondersteun ik vanuit mijn expertise als trainer en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemers en hun medewerkers in Valencia en omgeving op het vlak van persoonlijke ontwikkeling d.m.v events/workshops/trainingen. Ook in het bestuur van de jonge netwerkorganisatie VrouwenZaken Spanje kan ik hier mijn talent met veel plezier inzetten. https://www.facebook.com/vrouwenzakenspanje/

Ik hou verder enorm van wandelen, dansen, tennis/padel, lezen en koken.

Heidi Dissel
Carrer del Rosari 49B
46011 El Cabanyal /Valencia
+31 621473900

heidi.casavalencia@gmail.com

CasaValencia

www.casavalencia.info

Linkedinprofiel