Gosse Wijnsma

Hoofdsponsor

Yource is een Business Process Outsourcer en neemt die delen van de waardeketen van haar klanten over waar klantcontact plaatsvindt. Yource is in 2018 ontstaan uit een samenvoeging van verschillende bedrijven, allemaal met hun eigen specialismes in klantcontact. Door de unieke combinatie van diensten kan Yource klantcontact op maat verzorgen op het gebied van outsourcing, insourcing, near- & offshoring en uitzenden van personeel. Haar expertise in recruitment zorgt ervoor dat Yource de perfecte medewerkers voor organisaties kan selecteren. Om hen te trainen en ontwikkelen heeft Yource haar eigen Yource Campus.

Onze missie is om de klantwaarde voor onze opdrachtgevers, ofwel onze Partners te verhogen. Wij geloven erin dat mensen altijd het verschil zullen blijven maken. En daarom investeren wij in onze medewerkers (Members) en ondersteunen we hen met slimme Tech oplossingen om klanten nóg beter te kunnen helpen.

Yource is actief in 9 verschillende landen en spreekt diverse talen. Op 15 november 2023 heeft Yource haar derde vestiging in Suriname geopend. Met de groei van Yource Suriname investeert Yource verder in de uitbreiding van het aantal seats en het ontwikkelen van haar medewerkers. Met deze nieuwe vestiging en de plannen voor verdere uitbreiding in 2024, toont Yource haar toewijding aan duurzame groei en ontwikkeling, zowel lokaal als wereldwijd. In Spanje werkt Yource vanuit Valencia, Alicante, Malaga en Torrevieja.

Gosse Wijnsma is Country Director in Spanje.

LinkedIn Profiel Gosse Wijnsma

Yource Group | LinkedIn

Werken in Spanje | Yource