Christa Brokke

Ik ben Christa, Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als  organisatie / productie expert in zowel het bedrijfsleven als de non-profitsector.

Mijn sterke interesse in muziek en theater leidde me tot stage manager en producent van grote producties (o.a. opera’s) zoals de Opera in Ahoy in Nederland, en in voetbalstadions in Frankrijk, België en Duitsland, waar ik werkte met artiesten van over de hele wereld.

In augustus 2004, heb ik met mijn familie (Ad, Sofie, en na 1,5 jaar is Tomás er bijgekomen) de sprong gewaagd om naar de prachtige regio van Valencia te emigreren. Toen ik deze stap nam, was het voor mij goud waard om een professionele relocator aan mijn zijde te hebben, die ons hielp met het vinden van ons droomhuis en alle rompslomp die daarmee samengaat. Het bespaarde ons een hoop onnodige stress en fouten, waardoor we meteen konden genieten van alles wat deze charmante stad Valencia en regio te bieden heeft. Deze ervaring inspireerde mij enorm om anderen die dit mooie avontuur aangaan te helpen en te laten ´gronden´ in Valencia of omgeving.

Als gevolg daarvan heb ik moving2valencia Relocation Support opgericht in 2008. Met moving2valencia helpen we onze klanten vanuit de hele wereld die naar Valencia verhuizen met oa.: het vinden van hun droomhuis, immigratie / NIE,  het vinden van de juiste school voor hun kinderen, de nodige formaliteiten (ziektekostenverzekering, openen van een Spaanse bankrekening, aanmelden bij de Seguridad Social) en nog veel meer!

Mijn missie is om iedereen die dit mooie avontuur aangaat te ontzorgen met onze complete, resultaatgerichte service en met het extra voordeel van een uitgebreid netwerk van contacten die ik in de loop van meer dan 15 heb opgebouwd. Ik ben er voor mijn klanten met elke stap die ze zetten en ik vind het fantastisch om een warm welkomstcomité te mogen zijn in deze prachtige, kleurrijke stad Valencia.

W: moving2valencia.eu

E: info@moving2valencia.eu

M: +34 648 117 862

Linkedin Profiel Christa