Bart Christiaens en Katlijn Luysmans

Bart en Katlijn wonen met hun 2 dochters reeds 11 jaar in het mooie Valencia. Ondernemen zit in hun bloed en ze vinden het fantastisch dat ze van hun passies hun werk hebben kunnen maken.

Ze runnen samen Hola Valencia holiday apartments en het mode label BLOOM Valencia. Samen zijn ze de perfecte match met elk hun knowhow en kwaliteiten, en teamwork makes the dream work!

Katlijn Luysmans is ontwerpster en haar collecties zijn nèt dat ietsje anders: elegant, vrouwelijk, kleurrijk en een goede pasvorm zijn één van haar kenmerken. Ze is een zakelijke duizendpoot en haar missie is om ervoor te zorgen dat vrouwen over de hele wereld vertrouwen in zichzelf kunnen hebben en trots mogen zijn op hun mooie vrouwelijke vormen.

Bart Christiaens is Marketing, Advertising en Business Development -professional met meer dan 25 jaar ervaring. Hij houd zich voornamelijk bezig met Marketing, On en Offline Advertising, Brand Positioning en de dagdagelijkse zakelijke opvolging.

BLOOM Valencia is een modelabel met unieke kledingstukken voor alle BLOOMING curvy vrouwen die houden van mode en die hun vrouwelijke rondingen willen omarmen.
www.bloomvalencia.com

Hola Valencia holiday apartments, verhuur van toeristen appartementen in het centrum van Valencia.
www.hola-valencia.com

LinkedIN profiel Bart Christiaens

LinkedIN profiel Katlijn Luysmans