Zomerdiner en ALV | 9 juli in Azul

donderdag 9 juli
Het zomerdiner

Het is zover! We gaan elkaar weer zien en daarmee gaan we weer terug naar waar onze zakenclub om draait; gewoon gezellig live elkaar ontmoeten.

Dit moment heeft veel te lang op zich laten wachten en daarom willen de bloemetjes buiten zetten. Deze keer mogen niet alleen de leden gratis aanschuiven maar ook de partners.

De locatie is inmiddels ook bekend; Azul, helemaal op het uiterste puntje van de pier van de Marina Real Juan Carlos I bij de haven. Een prachtige locatie om deze happening groots te vieren.

Uiteraard houden ook wij ons bij deze happening netjes aan de regels van het nieuwe normaal. Dat wil onder andere zeggen dat, zoals eerder gemeld, de totale groepsgrootte een strikte limiet heeft. Die is vastgesteld op 60 personen. Het is dus deze keer echt belangrijk dat je je op tijd aanmeldt want helaas, ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Als de ‘aforo’ bereikt is dan gaat de inschrijving definitief dicht.

Als setting is gekozen voor een  ‘centro de mesa’. Dat wil zeggen dat het eten niet individueel wordt opgediend maar op het midden van de tafel, waarna iedereen zichzelf naar wens bedient. Als je dit niet helemaal ideaal vindt in Corona tijden, laat het ons dan weten. Dan kunnen we vast een geschikte oplossing verzinnen. Tijdens het diner is water, fris, wijn en bier inbegrepen. Het naborrelen komt voor rekening van de leden. De Bijzondere Algemene Ledenvergadering Voor het diner hebben we een BALV, een bijzondere algemene ledenvergadering, over maar één onderwerp: naamsverandering van de NZKV. Voorstel: Nederlandse Zakenkring Valencia –> Zakenkring Valencia. Dit voorstel doen we om twee redenen:
 • We willen de Nederlandstalige Belgen uitdrukkelijk en expliciet uitnodigen bij onze club.
 • Zakenkring Valencia is beter en makkelijker uit te spreken, is korter en het dekt nog steeds uitstekend de lading
 • Het betreft overigens alleen een verandering van de ‘merknaam’; de officiële en statutaire naam blijft staan op wat hij was. De statuten worden dan ook niet veranderd. De redenen daarvan zullen uitgelegd worden tijdens de BALV.

   

  Zomerdiner 2020

  het gezelligste event van deze zomer

  Details

  Datum: Donderdag 9 juli 2020
  Aanvang:   20.30   uur
  Locatie: Azul – website
  Adres: Carrer Marina Real Juan Carlos I, Valencia

  Kosten
  Leden + partner: Gratis
  Introducees: € 40,- pp

  Aanmelden
  Zo spoedig mogelijk opgeven met de ‘ik ben er bij’ knop. Let op! Limiet inschrijvingen is 60 pers. Strikt!