Workshop Social Media 2 juni 2016

Uitnodiging voor workshop op 02 juni 2016

“Toepassing Social Media in jouw bedrijf”

De nog altijd toenemende succes van social media als Twitter, Facebook en LinkedIn heeft grote gevolgen. Ieder bedrijf, groot of klein, kan social media voor veel doeleinden inzetten, zoals toepassingen bij marketing, klachtenmanagement, recruitment en personal branding. Als ondernemer laat je heel veel kansen liggen door hier geen gebruik van te maken. Zo zijn binnen het vakgebied van de marketing de toepassingen van social media niet meer weg te denken. Denk aan klantcontact en -communicatie, sales enz. Maar men ontwikkelt met klanten in co-creatie ook nieuwe produkten en diensten.

Daarom organiseert de Nederlandse Zakenkring Valencia op donderdag 2 juni 2016 een bijzondere workshop over de toepassingsmogelijkheden van social media in jouw bedrijf. De workshop zal worden geleid door Rick Leerentveld, eigenaar van het ICT-bedrijf Naranjatec, en Sonia Selma, een community manager met vele jaren ervaring in social media.

Het doel van de workshop is om de deelnemers te informeren over de laatste ontwikkelingen, de nieuwste technologie, en recente ervaringen van bedrijven. Daarnaast wordt iedere deelnemer uitgedaagd om een aanzet voor een plan van aanpak voor zijn of haar eigen bedrijf op te stellen c.q. kritisch te kijken naar de reeds opgedane eigen ervaringen. Naast de voordelen van social media is er ook aandacht voor de ‘donkere kant’ van social media op basis van in de praktijk opgedane ervaringen.

  • Datum:     donderdag 2 juni 2016
  • Tijd:        19.00 – 21.00 uur
  • Locatie:   Route 66 Academia de Idiomas
  • Adres:     Carrer de Moratín 15,4, 46002 Valencia

Programma

18.45 uur Aankomst deelnemers

19.00 uur Start van de workshop

21.00 uur Afsluiting

21.15 uur Cena voor belangstellenden in naburig restaurant om na te praten; kosten voor eigen rekening

Aanmelding
Deelname aan de workshop is voor leden van de Nederlandse Zakenkring gratis.
Introducées wordt € 10,- p.p. – gevraagd.
Na afloop is er gelegenheid om na te praten tijdens een diner. Dit diner is voor iedereen op eigen kosten.
Aanmelden uiterlijk vóór 25 mei 2016 via dit formulier.
Bijdragen van introducees gaarne overmaken op: Banco Sabadell reknr. ES11 0081 0166 1400 0154 9455 t.n.v. Circulo Mercantíl Holandés Valencia onder vermelding van naam introducée.

We rekenen op een ruime opkomst van onze leden vanwege het grote belang van het onderwerp voor ieders bedrijfsvoering. Er is ruimte voor 20 deelnemers. Bij grote belangstelling wordt eventueel later een tweede workshop georganiseerd.

Het bestuur van de NZKV

Meld je nu aan voor deze workshop

En leer hoe social media toe te passen in je bedrijf