Workshop Marketing 19 februari 2016

Uitnodiging Workshop Marketing

De eerste activiteit van onze vereniging in 2016 richt zich meteen voluit op scholing in goed zakendoen. Wij nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze zeer interessante workshop over een van de belangrijkste aspecten van het ondernemerschap.

  • Datum:     vrijdag 19 februari 2016
  • Tijd:        19.00 – 21.30 uur
  • Locatie:   Route 66 Academia de Idiomas
  • Adres:     Carrer de Moratín 15,4, 46002 Valencia

Inhoud
Na een korte uitleg van het príncipe van business modelling gaan we op basis van een inmiddels beproefd model aan de slag met het samenstellen van het businessmodel voor de eigen onderneming. Alles op 1 pagina! Doel: tips en triggers inzake het innoveren van uw manier van bedrijfsvoering.
Vragen die we ons hierbij stellen zijn, o.a.: zijn we in de ogen van de klant wel zo uniek als we denken te zijn? Kennen we onze klantgroepen goed genoeg? Wat maakt ons zo bijzonder t.o.v. vergelijkbare bedrijven? Is het verdienmodel te verbeteren? Wie/wat hebben we echt nodig om succesvol te zijn? De ervaring is dat iedere ondernemer zich zo verder ontwikkelt op het gebied van denken in kansen en relativerend denken.
Aan het einde van de workshop op 19 februari kan ingeschreven worden op een vervolg, waar verdere actieplannen voor uw onderneming uit voort zullen komen. Dit vervolg is een activiteit van de aanbieder van de workshop met individueel geïnteresseerden.
De workshop wordt geleid door Rob de With, ondernemerscoach. Hij is eigenaar van het adviesbureau ATWORKSOLUTIONS.

Aanmelding
Deelname aan de workshop is voor leden van de Nederlandse Zakenkring gratis.
Introducées wordt € 10,- p.p. – gevraagd.
Na afloop is er gelegenheid om na te praten tijdens een diner. Dit diner is voor iedereen op eigen kosten.
Aanmelden uiterlijk vóór 8 februari 2016 via dit formulier.
Bijdragen van introducees gaarne overmaken op: Banco Sabadell reknr. ES11 0081 0166 1400 0154 9455 t.n.v. Circulo Mercantíl Holandés Valencia onder vermelding van naam introducée.

De workshop zal inzicht en inspiratie geven aan alle deelnemers. Pak deze kans!
Tot ziens op de 19e.

Het bestuur van NZKV

Meld je nu aan voor deze workshop

Pak deze kans!