Workshop Leden voor Leden #7 - Negotiation Skills

donderdag 3 november (18:30)

Ons lid Jeroen van Zoggel verzorgt op 3 november de zevende Leden voor Leden Workshop getiteld Negotiation Skills: “You don’t get what you deserve; you get what you negociate…”

 

Wat levert het je op als je aan deze workshop deelneemt?

Sommige onderzoeken geven aan dat ondernemers, managers en andere professionals uit het zakenleven, van welk bedrijf dan ook, gemiddeld meer dan 80% van hun tijd besteden aan onderhandelen (bewust of onbewust). In feite zijn we de hele dag aan het onderhandelen: superieuren, ondergeschikten, collega’s, klanten, leveranciers, partners, onze kinderen, allemaal stellen ze eisen om hun belangen zo goed mogelijk te verdedigen. Onderhandelen behoort dan ook tot de meest gewaardeerde competenties in het zakenleven (en privéleven!).

In deze twee uur durende workshop maak je kennis met enkele fundamentele onderhandelingsconcepten, -tools en -technieken die je helpen om systematischer – en dus effectiever – onderhandelingen voor te bereiden en uit te voeren. Je krijgt de kans om je onderhandelingsvaardigheden te testen en te verbeteren, en concrete tips om deals te sluiten met blijvende waarde voor alle betrokken partijen.

Competenties kun je niet onderwijzen; je kunt ze alleen leren. Dit betekent dat we een aanpak volgen van “learning-by-doing”: door deel te nemen aan interactieve oefeningen krijg je directe feedback op je eigen prestaties. Kom daarom met een leermentaliteit naar de workshop – dit is de plek om te oefenen, fouten te maken en te leren van ervaring!

We vragen je een self assessment te doen door dit formulier in te vullen.  Doe dat op voorhand en breng het mee naar de workshop.

 

Maandelijkse ZKV Netwerkborrel

Na deze inspanning is het weer tijd voor een beetje ontspanning. Vanaf 20.30 is er weer een immer gezellige ZKV Netwerkborrel bij Restaurante Al Tun Tun, Pl. d’Amèrica, 4, 46004 València

Over Jeroen

Jeroen van Zoggel is afgestudeerd in Economie en Bedrijfswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Hij voltooide postdoctorale studies in economie en bedrijfsorganisatie aan de universiteit van Pierre Mendes France in Grenoble (Frankrijk). Daarnaast is hij gecertificeerd trainer in 360º assessment- en ontwikkelingstools van de Management Research Group (Portland, VS), de LIFO®-methodologie door Schubert Consulting (Barcelona) en LIFO® via EADA Business School (Barcelona).

Jeroen is een onafhankelijke trainer die uitgebreide expertise heeft opgedaan in het ontwerpen en leveren van op maat gemaakte leiderschapsontwikkelingsprogramma’s. Een van zijn favoriete expertisegebieden is onderhandelen. Sinds 1999 geeft hij ook les bij EADA Business School in Barcelona als Senior Associate Professor van de academische afdeling Strategy, Leadership and People.

Je kunt met Jeroen contact opnemen via:

E-mail: jvanzoggel@gmail.com 

Linked-In: http://es.linkedin.com/pub/jeroen-van-zoggel/9/11b/120

Waar en Wanneer?

Wat: Workshop Negotiation Skills door Jeroen van Zoggel

Wanneer: Donderdag 3 november om 18:30

Waar: Vortex Centro, Calle de Sorní, 12, 46004 Valencia

Kosten: ZKV leden gratis, Niet-leden € 10,- p.p.

Workshop Negotiation Skills

door Jeroen van Zoggel

ZKV Netwerkborrel

Na de workshop gaan we met z’n allen gezellig naar de maandelijkse ZKV Netwerkborrel; de leukste borrel van de maand

Vanaf 20:30 bij Restaurante Al Tun Tun, Pl. d’Amèrica, 4, 46004 València