Workshop Leden voor Leden #6 - Positive Intelligence door Bart van Grinsven

donderdag 6 oktober (18:30)

Op donderdag 6 oktober geeft ons lid Bart van Grinsven de zesde workshop in de serie Leden voor Leden en die gaat over Positive Intelligence.

Succesvol ondernemen (en een fijn leven tout court) is voor een heel groot deel een mind game. Helaas worden wij hierin allemaal tegengewerkt door de negatieve stemmen in ons hoofd. Deze saboteurs geven jou stress, onzekerheid, angst, …   Vaak zijn we ons zelfs niet eens bewust van de mate waarin dit een invloed heeft op hoe je in het leven staat en wat de impact hiervan is op de relaties met anderen, je leven en je bedrijf.

Positive Intelligence is een framework ontwikkelt door Shirzad Chamine en geeft je heldere inzichten, een fantastische manier om hiermee om te gaan en te leren leven en handelen vanuit een positieve drive. Het is de Apple van de self-empowerment, omdat het een op een wetenschappelijk onderbouwde manier elementen uit verschillende disciplines samenbrengt tot een geheel wat inzichtelijk en eenvoudig toepasbaar is in het dagelijks leven. Zo leer je hoe je op een andere manier met de uitdagingen van het leven kunt omgaan zodat je je energie kunt gebruiken voor wat echt belangrijk is voor jou.

Ik vind het telkens weer fantastisch om de impact te zien die Positive Intelligence heeft op het leven van mensen en daarom kijk ik er naar uit om je op donderdag 6 oktober hierover wat meer te vertellen.

Als je komt is het leuk als je ter voorbereiding even naar de website van Positive Intelligence gaat (www.positiveintelligence.com) en er de saboteur test aflegt, neem de resultaten gerust mee naar de workshop.

 

 

 

Over Bart

Bart heeft samen met zijn vrouw Nuria jarenlang succesvol een herenmode agentuur gerund. Tijdens deze periode heeft hij uit eerste hand ervaren wat een positieve mindset kan doen voor ondernemers en wat nodig is om sterke relaties op te bouwen met zowel klanten als leveranciers.

Op een bepaald moment was de tijd rijp voor een nieuw hoofdstuk en besloten zij om met hun gezin van België naar Valencia te verhuizen.

Bart is altijd al gepassioneerd geweest door het motiveren van mensen en het aan anderen laten zien van de mogelijkheden en kansen die het leven en het ondernemerschap biedt. Daarom besloot hij om na de verkoop van het bedrijf een opleiding te volgen aan de International Coaching Academy en een accreditatie van de International Coaching Federation te halen. Dit stelt hem in staat om zijn jarenlange ervaring als ondernemer te combineren met de juiste coaching skills.

Nu helpt hij sales professionals, ondernemers en hun teams de beste versie van zichzelf te worden zodat zij hun talenten en ervaring kunnen gebruiken om succesvoller te kunnen zijn in hun leven en business.

In zijn vrije tijd gaat Bart graag (wave)suppen, mountainbiken, hardlopen en hiken.

 

www.flowandmatter.com

Waar en wanneer?

Wat: Workshop Positive Intelligence door Bart van Grinsven

Wanneer: Donderdag 6 oktober om 18:30

Waar: Vortex Centro, Calle de Sorní, 12, 46004 Valencia

Kosten: ZKV leden gratis, Niet-leden € 10,- p.p.

Na afloop de maandelijkse ZKV netwerkborrel

Locatie: Pub Down Monkey Business en el Mercado Colón

Tijd: vanaf 20.15

Gezelligheid is gegarandeerd.

Consumptie op eigen rekening.

Workshop Positive Intelligence

Door Bart van Grinsven