Workshop Leden voor Leden #2: Selling the New Way

donderdag 2 december (18:30)

Het verheugt ons zeer dat we de ‘Leden voor Leden’- workshops weer op kunnen pakken. De eerste sessie ‘Tech Tools in de Praktijk’ dateert nog van februari 2020, net voordat de Corona crisis alles lange tijd stil legde.

In de Workshops Leden voor Leden van de ZKV is het allemaal delen van kennis wat de klok slaat. We zijn er van overtuigd dat veel van onze leden kennis in huis hebben die waardevol is voor anderen. Met deze workshops creëren we een podium om die kennis met elkaar te delen.  We hopen zo het roemruchte coöperatieve aspect van de Nederlandse handelsgeest te stimuleren, maar we hopen uiteraard vooral dat onze leden en anderen er hun voordeel mee doen. Samen staan we sterker! De workshops hebben vooral een praktisch karakter, beantwoorden dus echte praktijkvragen van de deelnemers en zijn wars van commerciële interesses. Mocht jij interesse hebben om ook een workshop te geven laat het ons dan weten op info@zakenkringvalencia.com

 

Leden voor Leden workshop #2 Selling the New Way

De tweede sessie heet ‘Selling the New Way’ en wordt geleid door Yuri van der Sluis, eigenaar van  B2BSalescourses.com.

Verkopen is misschien wel het oudste beroep, maar de verkoopregels vandaag in business zijn in rap tempo aan het veranderen. Klanten verwachten van verkopers vandaag een totaal andere benadering. Ga mee in de verandering en ontdek hoe je klanten in de nieuwe wereld aan je kan binden.

Yuri van der Sluis (Yuri Vander for short) is a B2B Sales Transformer and Sales Enthusiast who has helped more than 15,000 sales professionals within 200 companies in Europe, USA & the Middle East, achieving commercial success. He enjoys helping B2B Sales professionals experiencing personal growth. He has 3 lovely children and enjoys running and fine cuisine. In normal circumstances, he loves to travel.

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 2 december 2021 om 18.30
Locatie: L’Ambrusqueria – Carrer del Comte d’Altea, 31, 46005 València

Kosten: ZKV leden gratis, Niet-leden € 10,- p.p.

Aansluitend doen we de maandelijkse ZKV borrel die altijd bruist van de gezelligheid, consumptie op eigen rekening

Workshop Leden voor Leden #2: Selling the New Way

Borrel na afloop

.