Wandeling L'Albufera + Lunch - Zondag 7 November

zondag 7 november (12:00)

Op zondag 7 november gaan we een uurtje wandelen door het gebied tussen L’Albufera en het strand met Rick Treffers als gids. Rick is vooral zanger, gitarist, liedjesschrijver en is ook producer. Zijn laatste album Looking for a Place to Stay is al een tijdje uit. In januari verschijnt zijn nieuwe nederlandstalige album Levensdrift en op 20 november speelt hij in Tulsa Café in Benimaclet.

Een heel ander facet van hem is dat hij ook nog tourgids is en in die hoedanigheid gaan we hem zondag aan het werk zien.

We spreken om 12:00 af op de parkeerplaats naast het hotel Sidi Saler, aan het strand in de Albufera, Parking Sidi in Google Maps. Vandaar gaan we wandelen richting el Lago de Puyol. Na de wandeling is er voor de liefhebbers gereserveerd bij het restaurant El Rek om 14:00-14:30 om een lekkere paella te eten, dit is op eigen kosten en een menu kost excl. drank ong. €30. Er bestaat de mogelijkheid om daarna nog een boottocht te doen vertrekkende vanaf het restaurant. Het aantal personen per tafel is 10.

Menu keuzes: Paella de Marisco of senyoret (gepelde zeevruchten) of Paella Valenciana.

Datum: Zondag 7 November 2021

Tijd: 12.00

Locatie: Parking Sidi ten zuiden van de stad in de Albufera

Kosten: Gratis voor leden en niet-leden

 

Wandeling L’Albufera