Unieke excursie naar Aín op zondag 14 mei 2017

Ontdek het ándere Valencia

Onder leiding van Richard van Kruchten gaan we op zondag 14 mei a.s. naar het Parque Natural Sierra de Espadán, en het dorpje AÍN, gelegen in de provincie Castellon. Een schitterend gebied voor wandelen, fietsen, of mountainbiken, te midden van veel historie, prachtige natuur en een uitstekende gastronomie. Leden van de Nederlandse Zakenkring Valencia, gezinsleden, introducées, ouderen en jongeren, iedereen wordt hartelijk uitgenodigd voor dit unieke event.

Kom op 14 mei naar de unieke excursie naar Aín!

En ontdek het ándere Spanje

PROGRAMMA

10.30 uur  

Aankomst op een ‘mirador’ met een mooi uitzicht op Aín. Dit is een uitzichtpunt c.q. parkeerplek langs de weg CV-223 van Eslida naar Aín. Het is ongeveer een kilometer, voordat je bij het dorp aankomt. Op deze manier krijg je meteen een schitterend uitzicht op het dorp.

De parkeerplek is te vinden met behulp van de volgende aanduiding van Google Maps, zie ook kaart onderaan.

11.30 uur     

Uitleg van Richard over het dorp, haar omgeving en geschiedenis. Vanaf de ‘mirador’ lopen we naar Aín, verkennen het dorp, en gaan we vervolgens weer de natuur in, waar we ook een kasteelruine bezoeken. Tijdens deze tocht worden we geïnformeerd door een lokale gids. Je hoeft geen ervaren wandelaar te zijn om de tocht te kunnen volbrengen.

14.00 uur     

Comida in een bar-restaurant in Aín. Tijdens het eten zal Richard ons meer vertellen over zijn project in Parque Natural Sierra de Espadán.

17.00 uur

Afsluiting

Kosten en deelname

KOSTEN

De comida is voor eigen kosten van alle deelnemers, en bedraagt inclusief een drankje en koffie, ongeveer € 15,- p.p. De eventuele voorkeur voor vegetarisch eten dient bij de aanmelding te worden aangegeven.

De overige kosten van de dag, zoals gids en algemene voorbereiding, zijn voor rekening van de NZKV. Alleen niet leden dienen per volwassene € 7,50 p.p. bij te dragen door o.v.v. de naam het betreffende bedrag over te maken naar Banco Sabadell reknr. ES11 0081 0166 1400 0154 9455 t.n.v. Circulo Mercantil Holandés de Valencia. Voor kinderen van niet leden wordt geen bijdrage gevraagd aan de algemene kosten

Deze dag in Aín mag je niet missen!

  • Meld je daarom zo snel mogelijk aan, maar uiterlijk voor 8 mei!
  • Klik op ‘ik ben erbij’
  • Er is plek voor maximal 35 personen

Over het project van Richard kan je informatie met mooie foto´s vinden op

www.spainish.es

www.facebook.com/spainishtours

Kom op 14 mei naar de unieke excursie naar Aín!

En ontdek het ándere Spanje