Thema Bijeenkomst Veiligheid

donderdag 6 juni
Uitnodiging voor bijeenkomst over “veiligheid, thuis en op je bedrijf” op donderdag 6 juni 2019

Veiligheid in en rond je bedrijf en/of thuis is voor iedereen een super belangrijk onderwerp. Hoe is het gesteld met de veiligheid thuis, op het werk, of onderweg, en “ben je voorbereid op het onverwachte?” Van het ene op het andere moment kan zich dat aandienen, niet ver weg, maar precies waar jij op dat moment bent. Heb je je ooit afgevraagd wat je zou doen? Daarnaast gaat het ook over SOS situaties rondom zwembad, kinderen, hartsilstand, enz. Onderwerpen waar je liever niet aan denkt. Maar een goede voorbereiding geeft enige rust.

Dick Kuizenga zal ons van alles omtrent veiligheid vertellen, en ingaan op onze vragen. Dick heeft een lange ervaring bij de Marechaussee, politie en vrijwillige brandweer, en heeft het bedrijf European VIP Security opgezet.Hij maakt veiligheidsanalyses en -plannen voor particulieren en bedrijven. Voor meer informatie over Dick Kuizenga: www.europeanvipsecurity.es

Wij nodigen onze leden, en geïnteresseerden, uit voor deelname aan deze thema-bijeenkomst over “veiligheid” op donderderdag 6 juni a.s. om 18.00 uur.

Waar: Route 66, C/Moratin 15,4 – Valencia

Tijd: 18.00 – 20.00 uur

Kosten: voor leden en hun partners gratis; voor niet-leden 10,- Euro

Aanmelding uiterlijk maandag 31 mei aanstaande via de onderstaande link naar het aanmeldingsformulier.

AANSLUITEND: MAANDELIJKSE NZKV BORREL

Na de bijeenkomst kun je meteen door naar de maandelijkse NZKV borrel;die is vlak in de buurt bij Irish Pub Finnegan’s op de Plaza de la Reina.

Thema bijeenkomst over veiligheid

door Dick Kuizenga