Sport & Speldag 2016

Beste mensen,

Hier is hij dan… dé uitnodiging voor de tweede editie van de Sport & Speldag van het NZKV op zondag 13 november. Weet je nog wie jou vorig jaar een hak heeft gezet, dan is het nu tijd voor revanche!  Het is een dag voor jong en oud. Sportiviteit staat op nummer één, maar een gezonde rivaliteit is zeker toegestaan.

Onze sponsors:

 

 

Sport & Speldag 2016

Zondag 13 november 2016 zal er als volgt uitzien:

  • We verzamelen om 10:30 uur in Club Social La Vallesa (Calle 365, La Cañada). Er is nog tijd voor een kopje koffie op eigen kosten.
  • Tussen 11:00 en 13:30 uur gaan we los met 6 verschillende onderdelen en 8 verschillende teams.
  • Vanaf 14:00 uur kunnen we aanschuiven voor de lunch met een heerlijke paella Valenciana of Fideuá, op dezelfde locatie.
  • Rond 15:30 uur is de prijsuitreiking en daarmee wordt de dag afgesloten.

Deze activiteit wordt georganiseerd voor jong en oud. Voor de leden van de NZKV en hun familie/gezin is het gratis. Voor niet leden vragen we 21€ voor volwassenen, 12€ voor de kinderen (vanaf 6 t/m 12 jaar) en kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Het bedrag is inclusief de sportactiviteiten en de lunch en een verrassing. De plaatsen zijn echter beperkt, dus zorg dat je je snel aanmeldt.

Vul onderstaand aanmeldings formulier in en geef aan met hoeveel personen je komt en de leeftijd van de deelnemers (inschrijven uiterlijk voor 20 oktober). De betaling kan gedaan worden op het volgende bankrekeningnummer: Banco Sabadell, IBAN ES11 0081 0166 1400 0154 9455, t.a.v. Circulo Mercantil Holandès de Valencia. Vanaf het moment dat de betaling binnen is, is de aanmelding bevestigd. De locatie is gemakkelijk met de metro vanuit Valencia te bereiken. Vanaf de halte La Vallesa is het nog slechts 5 tot 10 minuutjes lopen.

Wij hopen op jullie aanwezigheid!!

Met een vriendelijke en een sportieve groet,

Het bestuur van de NZKV