Speeddating Event met de Costa Blanca

donderdag 31 maart (18:30)

Op donderdag 31 maart is er een bijzondere bijeenkomst. We gaan speeddaten met onze zusterclub Costa Blanca. Dit is de eerste keer dat we met beide Business clubs bijeenkomen. Wij hebben voor deze ledenbijeenkomst een geweldige locatie gevonden in Denia. In Restaurante Bar BBQ Fuego Marina gaan wij tijdens deze speeddating kennismaken met de leden van de Business Club Costa Blanca en de ZKV. Het speeddaten geeft ons de gelegenheid om ons netwerk op een informele wijze flink uit te breiden.

Deze bijeenkomst is gratis voor de leden. Introducees zijn uiteraard van harte welkom, de kosten zijn € 35,00 per persoon.

We stellen een grote opkomst natuurlijk op prijs, maar blijf alsjeblieft thuis bij enige Corona gerelateerde klachten. Wij zullen er alles aan doen om het evenement zo Corona proof mogelijk te laten verlopen, conform de regels van de Spaanse overheid.

Hopelijk tot donderdag 31 maart!

De inschrijving sluit op 27 maart

UPDATE: We hebben een bijzondere gast deze avond; Dhr. Jan Versteeg, onze ambassadeur, heeft zojuist bevestigd dat hij ook aanwezig zal zijn. Hij komt voor ons speciaal uit Madrid. Onze bijeenkomst is voor hem een unieke kans; niet alleen om de leden van beide Business clubs te ontmoeten, maar ook een goed herdenkingsmoment voor de overleden honorair consul Dhr. Eric Durieux. Daarnaast komt de ambassadeur ons informeren over de aanstelling van de nieuwe honorair consul aan de Costa Blanca.

Details

Wat: Speeddating Event met de Costa Blanca + diner
Wanneer: Donderdag 31 maart
Aanvang: 18.30
Waar: Bar BBQ Fuego Marina, Marina de denia edificio c, local 4, 03700 Dénia, Alicante
Kosten
Leden: Gratis
Partners en Introducees: € 35,- pp

Het programma ziet er als volgt uit:

18:30 uur Inloop
19:00 uur Welkom en Inleiding door de beide voorzitters Suzan Grootscholten en Margriet van Dorp
19:15 uur Herdenkingsmoment voor de heer Eric Durieux (ex-consul Costa Blanca) en introductie van de nieuwe honorair consul door onze ambassadeur Dhr. Jan Versteeg
19:45 uur Start speeddaten met eten en drinken
22:30 uur Samenvatting en afsluiting

Hoe gaat het speeddaten in zijn werk?

Gedurende 5 rondes krijgen 5 personen per tafel 5 minuten de tijd om over zijn of haar ervaringen of business te vertellen. Na elke ronde wisselen we van tafel. Hierdoor komt ieder lid of genodigde 5 keer in contact met 4 andere personen om kennis en ervaring uit te wisselen. Tijdens het speeddaten wordt er uiteraard voor een hapje en een drankje gezorgd.

ZKV Speeddating Event met de Costa Blanca

dat lijkt me erg gezellig

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors