Secret City Walk Valencia - Vrijdag 21 Mei

vrijdag 21 mei
We mogen weer!

Vroeger was het normaal, maar dat was vroeger. Nu zitten we in het nieuwe normaal en maken we een klein vreugdesprongetje bij het aankondigen van het eerste offline event van 2021; een Secret City Walk door het centrum van Valencia.

We spelen dit spel in teams van maximaal 5 personen en zijn daarmee geheel in lijn met de lokale Covid beperkingen, buiten en met behoud van sociale afstanden. Je mag zelfs met je team aanleggen op een terrasje voor een drankje.

Terwijl je door de oude stad dwaalt op zoek naar de antwoorden op leuke lokale raadsels vind je coole street art, prachtige pleinen en gezellige cafés, verborgen in smalle straatjes. Of je nu al jaren in Valencia woont of hier net bent aangekomen, je zal altijd nieuwe dingen ontdekken.

Dus doe mee, prikkel je zintuigen  en ontrafel de geheimen van de charmante oude binnenstad van Valencia. En werk tegelijkertijd natuurlijk aan je immer belangrijke netwerk.

De maker van deze ontdekkingswandeling is Suzie Añón y García. Suzie is al jaren lid van de ZKV.

Datum: Vrijdag 21 mei

Tijd: 17.00 – 19.00 uur

Locatie: Valencia. We spreken af voor de kathedraal op de Plaza de la Reina

Kosten: Gratis voor leden, 10€ voor niet-leden en introducés

Voertaal: Nederlands

Vind ik leuk

Suzie Añón y García

Suzie Añón y Garcia is gelicentieerd stadsgids en heeft naast deze ontdekkingswandeling ook andere citygames ontwikkeld die perfect zijn voor teambuilding. Naast de reguliere tours organiseert ze vooral culinaire tours. Ze geeft online kookworkshops, ze bedacht de ‘foodtour in a box’ en ze studeert tussen de bedrijven door ook nog voor sommelier.

Suzie woont in Valencia en is lid van de ZKV. Bekijk ook vooral even haar website en haar linkedin profiel

 

Ook kun je deze multi gepassioneerde ondernemer volgen via instagram: @toursinvalencia of @wijnuitspanje.