Workshop Leden voor Leden #4 - Purpose: Van woorden naar daden

donderdag 5 mei (18:15)

De vierde workshop van de serie Leden voor Leden wordt gedaan door Daan Hirs en heet “Purpose, van woorden naar daden. Hoe doe je dat?”

Veel bedrijven hebben hun purpose bepaald maar slechts weinigen zijn erin geslaagd deze op een relevante manier in het bedrijfsmodel te integreren en het management en werknemers hiervoor te activeren.
Het succes van een bedrijf is véél meer dan het bedrijfsresultaat of het aandeelhoudersrendement. Stakeholders vragen méér en men verwacht dat het bedrijf ook een positieve bijdrage levert aan de omgeving en helpt een betere toekomst op te bouwen.

Hoe definieer je een authentieke purpose?
Welke rol spelen managers en werknemers in dit proces?
Wat kan een bedrijf doen om haar purpose op een zinvolle manier te verankeren in de organisatie?

 

Daan Hirs

Daan woont  sinds 1991 in Spanje en is werkzaam geweest als bestuurder bij verschillende multinationals. Sinds twee jaar werkt hij als senior consultant.

GRUPO IFEDES bestaat nu 30 jaar en is het toonaangevende adviesbureau in Valencia. Het ondersteunt bestuurders en commissarissen van bedrijven en instellingen op het gebied van strategie en de implementatie hiervan. Zij zijn gespecialiseerd in: digitale transformatie en communicatie, marketing en positionering, innovatie, distributiestrategieën, organisatie, bedrijfsmodellen, customer experience, ondersteuning van bestuurders en commissarissen, talent development….

Meer informatie op de Ifedes website

daan.hirs@grupoifedes.com

Linkedinprofiel Daan

 

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 5 mei 2022 om 18.15

Locatie: IFEDES, Carrer de Quart, 104, 1ª planta, 46008 Valencia

Kosten: ZKV leden gratis, Niet-leden € 10,- p.p.

 

Na afloop de maandelijkse ZKV netwerkborrel

Locatie: Juliana, Carrer del Dr. Peset Cervera, 8, 46008 València

Tijd: vanaf 20.15

Gezelligheid is gegarandeerd.

Op loopafstand,  tegenover de ingang van de Jardin Botanico. Consumptie op eigen rekening.

Workshop Leden voor Leden #4: Purpose: Van woorden naar daden

De Leden voor Leden Workshops

In de Workshops Leden voor Leden van de ZKV is het allemaal delen van kennis wat de klok slaat. We zijn er van overtuigd dat veel van onze leden kennis in huis hebben die waardevol is voor anderen. Met deze workshops creëren we een podium om die kennis met elkaar te delen.  We hopen zo het roemruchte coöperatieve aspect van de Nederlandse handelsgeest te stimuleren, maar we hopen uiteraard vooral dat onze leden en anderen er hun voordeel mee doen. Samen staan we sterker! De workshops hebben een praktisch karakter, beantwoorden dus echte praktijkvragen van de deelnemers en zijn wars van commerciële interesses. Mocht jij interesse hebben om ook een workshop te geven laat het ons dan weten op info@zakenkringvalencia.com