Opera + Alternatief Bedrijfsbezoek + Netwerkborrel 6 april 2023

donderdag 6 april (19:15)
We are going to the Opera!

 

Op donderdag 6 april combineren we een bezoek aan de fantastische Opera Reina Sofía, in het meest iconische gebouw van onze stad, met een Bedrijfsbezoek op locatie aan Valencia Unlimited van onze leden Geneviève Schook en Marijke van Hoogdalem. Vanaf 19:15 is de inloop want de tour begint om 19:30 stipt.

Na dit event wordt er geborreld bij Contrapunto in hetzelfde gebouw.

Wat: Bezoek aan het Opera gebouw Reina Sofía met een bedrijfspresentatie van Valencia Unlimited
Datum: Donderdag 6 april 2023
Aanvang: Inloop vanaf 19:15, Tour start om 19:30
Locatie: Palacio de las Artes Reina Sofía in de Ciudad de las Artes y las Ciencias. Borrel vanaf 21.00 uur: op het terras bij Contrapunto, onder de vleugel van het Operagebouw.

Kosten:   Lid van de ZKV – Gratis
Introducees, partners en niet-leden – € 20 p.p.

Vanaf 21:00 start de maandelijkse borrel mét gezelligheidsgarantie op het terras bij Contrapunto, onder de vleugel van het Operagebouw.

Genevieve, Marijke en Valencia Unlimited

Valencia Unlimited DMC

Valencia Unlimited is een full-service Destination Management Company dat gerund wordt door Genevieve Schook en Marijke van Hoogdalem. Na de covid pandemie hebben zij hun krachten gebundeld en zijn ze hun eigen bedrijf begonnen.

Voor ieder bezoek of event in Valencia biedt Valencia Unlimited ondersteuning op het gebied van hotels, venues, vervoer, tours, activiteiten en nog veel meer…..

Samen hebben zij meer dan 20 jaar ervaring en hierdoor een uitstekende en uitgebreide kennis over de stad en directe omgeving. Samen ontwerpen zij gevarieerde en bijzondere programma´s voor bedrijfsuitjes en incentive reizen. Ze werken met goede en betrouwbare lokale leveranciers en huren graag de expertise in van Nederlandstalige gidsen zodat de groepen ook alles van de mooie en onderhoudende verhalen meekrijgen.

De services variëren van op maat gemaakte incentivereizen tot losse tours of activiteiten en alles daar tussenin.

De enige rode draad is de fantastische bestemming, Valencia!

Palacio de las Artes Reina Sofía

Ga met ons mee en maak op een unieke manier kennis met Palau de les Arts Reina Sofia in de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Laat je rondleiden door dit iconische gebouw ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava.

La Palau de les Arts Reina Sofia is het podiuim voor opera´s, ballet-, dansen theatervoorstellingen.

– Bezoek aan de vier zalen (mits er een voorstelling is die avond en er gerepeteerd moet worden in de zaal)
– Bezoek achter de coulissen
– Bezoek aan de repetitieruimtes en kleedkamers

Een bijzondere kijk achter de schermen van dit prachtige gebouw.

Valencia Unlimited vertelt ook graag wat er nog meer dan alleen podiumkunsten in dit gebouw georganiseerd kunnen worden.

Onderdeel van deze tour is een kleine informele bedrijfspresentatie van Valencia Unlimited door Genevieve en Marijke die kind aan huis zijn in de Opera en in de rest van de stad.

 

 

Ook dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors

Bekijk het meest iconische gebouw van onze stad van binnen

La Reina Sofía op een presenteerblaadje