Networking event met VIBS

Uitnodiging voor ontmoeting met andere zakenmensen in Valencia

Op donderdag 17 november 2016 organiseren de Nederlandse Zakenkring Valencia en de Spaanse businessclub VIBS voor haar leden een onderlinge ontmoeting.

Doel van de ontmoeting is om geïnformeerd te worden over verrassende nieuwe zakenconcepten in Valencia, en om in contact te komen met mogelijk nieuwe partners.

Networking event met VIBS

Breidt je netwerk uit!

Locatie

Hotel Holiday Inn Express Ciudad de las Ciencias, direct naast CC El Saler, Calle Escritor Rafael Ferreres, 22 /46013 Valencia

Programma

 • 18.30 uur
  Zaal open voor alle belangstellenden
 • 19.00 uur
  Welkom door voorzitters van beide verenigingen, voorstellen van alle aanwezigen, vervolgens vier presentaties door leden van beide zakenkringen
 • 21.00 uur
  Lopend buffet en mogelijkheid tot uitwisseling tussen alle aanwezigen (denk aan uw visitiekaartjes)
 • 23.00 uur
  Afsluiting van het officiële gedeelte van de bijeenkomst

Kosten

Leden van de NZKV betalen € 15,- per persoon, tenzij zij nog recht hebben op een of twee diners binnen hun lidmaatschapsfee.
Dit wordt nader toegelicht zodra u zich aanmeldt.
Voor niet-leden van de NZKV bedragen de kosten € 30,- per persoon.

U kunt zich aanmelden door voor 10 november a.s. onder vermelding van uw naam het betreffende bedrag over te maken naar Banco Sabadell rekeningnummer ES11 0081 0166 1400 0154 9455 t.n.v. Círculo Mercantil Holandés de Valencia. Verder wordt u verzocht zich tevens aan te melden middels de website van de vereniging.

Presentaties

Tussen 19.00 en 21.00 uur krijgt iedere vereniging de gelegenheid om twee iets uitgebreidere presentatie te verzorgen van 5 tot 7 minuten. Het is de bedoeling dat in deze presentatie iets interessants wordt gepresenteerd, waarvan iedereen kan leren, zoals nieuwe ideeën, boeiende mislukkingen, verfrissende bedrijfsvisies, enz. Het gaat dus niet om een normale bedrijfspresentatie. Wij horen graag ook voor 10 november wie van de NZKV daarvan gebruik wil maken. Vervolgens wordt met u vooraf contact opgenomen m.b.t. de voorbereiding van de presentatie.

We rekenen op een ruime opkomst van onze leden vanwege de unieke mogelijkheid om uw netwerk van zakelijke contacten flink uit te breiden.

Het bestuur van de NZKV