Nederlandse Ondernemersprijs in Spanje 2022

donderdag 20 oktober (16:30)

Op 20 en 21 oktober 2022 vindt de Nationale Business Meeting plaats in Madrid. De Dutch Business club Madrid heeft een interessant programma ontwikkeld waar we allemaal welkom zijn! Ik hoop dan ook dat veel leden van onze club aanwezig zullen zijn!

Het programma, de plaats en de prijs staan hieronder vermeld. Via de link kun je je aanmelden. Twee leden van onze Zakenkring zijn finalist in hun categorie vanwege hun bijzondere prestaties. Het betreft Erik Ottens, verantwoordelijk manager van Yource, en Joris van der Heijden, eigenaar van Controller for a day.

Het bestuur en alle leden van de ZKV feliciteren Erik en Joris hierbij alvast met deze nominatie voor de nationale/landelijke ondernemersprijs. De finalisten en winnaars kunnen ook worden geraadpleegd via de volgende link: https://www.handelmetspanje.com/nl/2022-ondernemersprijs.

 

Het centrale thema voor deze Nationale Business Meeting is: Ondernemen in roerige tijden: aanpassen en transformatie

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 20 oktober

Locatie: EY kantoor (20e verdieping), C/Raimundo Fernandez Villaverde 65, Madrid

16:30 ontvangst gasten
17:00 welkomstwoorden voorzitter DBC en (nieuwe!) ambassadeur
17:20 key note speaker – macro-economisch perspectief: Marcel Jansen | LinkedIn
18:00 networking pause
18:30 roundtable discussie
19:30 networking pause
20:00 presentaties en publiekstemming finalisten Nederlandse ondernemers-, starters en managerpijs
21:15 cocktail
22:15 bekendmaking special awards en winnaars Nederlandse ondernemers-, starters en managerpijs
23:25 afsluiting voorzitter DBC

 

Vrijdag 21 oktober 

Locatie: Residentie Nederlandse Ambassadeur Spanje, C/Isla de Oza 24, Madrid

12:00 welkom en kennismaking met de nieuwe Nederlandse ambassadeur in Spanje, Roel Nieuwenkamp
12:30 koffietafel en presentaties dienstverlening en aktiviteiten van de Nederlandse ambassade in Madrid
14:00 afscheid en afsluiting

 

 

De deelnameprijs per persoon is 55 € voor de beide dagen.

De capaciteit is beperkt en inclusief genodigden en “special guests” kunnen er maximaal 120 personen deelnemen aan dit event.

Iedereen is welkom op dit bijzondere event. Om de leden van de Zakenkring te enthousiasmeren voor de NBM in Madrid, zal de ZKV de deelnameprijs voor haar rekening nemen. Tevens zullen we treinkaartjes Valencia Madrid en Madrid Valencia vergoeden met een maximum van € 120 pp.

Het verblijf in Madrid is op eigen kosten en zal niet via de ZKV lopen. Vanuit Madrid zijn er wel kortingen georganiseerd: Speciaal voor de deelnemers aan de Nationale Business Meeting 2022 in Madrid, geven Chamberí Suites (0,7 km van EY) en NH Madrid Chamberi (1 km van EY) mooie kortingen op hotelovernachtingen.

Chamberí Suites, van Nederlandse mede-eigenaar René de Jong, biedt 15% korting op de prijs indien direct via de website geboekt wordt. Om van deze korting te kunnen genieten kun je de code RN2021 gebruiken.

NH Camberí biedt een korting van 10% over hun flexibele prijs op de website inclusief ontbijt. Voor boekingen kun je contact opnemen met het hotel via e-mailadres nhchamberi@nh-hotels.com met copy naar yolandakoevoets@hotmail.com.

Ook wordt er door de organisatie in Madrid gewerkt aan centraal vervoer naar de residentie van de ambassadeur op 21 oktober.

Laat snel weten of je meegaat via onderstaande link zodat we alles op tijd kunnen regelen. De inschrijving sluit op 14 oktober.

 

Ik schrijf me in voor de NBM 2022 in Madrid