Nederlandse Business meeting 25 & 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober

Op 25 en 26 oktober 2024 vindt de Nederlandse Business Meeting plaats in Valencia. De Nationale Business Meeting (NBM) is een tweedaagse conferentie die elke twee jaar wordt georganiseerd door één van de aangesloten business clubs in Spanje, deze editie wordt verzorgd door Zakenkring Valencia.

De NBM is een conferentie voor Nederlandse ondernemers en professionals die in Spanje actief zijn of dat van plan zijn. Het doel is om nieuwe contacten op te doen en bestaande relaties te versteken en bovenal om van elkaars ervaringen te leren. Er is daarom volop gelegenheid voor presentaties, workshops, het aangaan van gesprekken. seminars, uitwisseling van kennis en ervaring. Er worden rond de 250 deelnemers verwacht.

De Nederlandse ambassadeur in Spanje is de ere-voorzitter van de conferentie en er zullen Spaanse vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en het politieke bestuur aanwezig zijn.

Op vrijdag 26 oktober worden de Nederlandse Ondernemers en Managers Prijzen uitgereikt. Hiermee worden Nederlandse ondernemers en managers bekroond, die in Spanje uitzonderlijk hebben gepresteerd.

Voor meer informatie en het programma verwijzen wij naar de website van de Nationale Business Meeting 2024.

Ben jij er ook bij op 25 en 26 oktober?

Vergeet dan niet om je in te schrijven!