Nalatenschap Conferentie voor Nederlanders in Valencia

Maandag 23 oktober 2017 om 19:30 uur, Calle Roger de Lauria nº 19 Valencia

Volgens de Europese Commissie, hebben ongeveer 10% van de erfenis zaken welke binnen de EU plaatsvinden een internationaal karakter.

Om de rechtszekerheid te waarborgen, heeft de Europese Commissie een nieuw europees regelement over het nalatenschap samengesteld, welke ook verschillende kwesties bevatten die voor de nederlandse residenten in Spanje van belang zijn.

Kan een Europese inwoner een testament maken in Spanje met betrekking tot de activa die het heeft in dit land? Wat gebeurt er als u activa in Nederland en Spanje heeft? Wat als U of uw partner de spaanse nationaliteit heeft, maar het testament is in Nederland opgesteld en verleend?

 

Reserveer nu een plaats voor het bijwonen van deze conferentie

Plaatsen zijn beperkt

De Ambassade van Nederland in Spanje, de Nederlandse Zakenkring van Valencia en Andersen Tax & Legal, nodigen u graag uit voor de conferentie over dit onderwerp welke we op maandag 23 oktober om 19:30 op het hoofdkantoor van Andersen Tax & Legal te Valencia voor U houden. (De conferentie is in het Engels met Nederlandse toelichting en is geheel gratis).

Calle Roger de Lauria, 19 Valencia (Naast het Corte Ingles Pintor Sorolla en Cines Lauria)

Reserveer nu een plaats voor het bijwonen van deze conferentie

Plaatsen zijn beperkt