Meeting Nederlandse Business Clubs Spanje - vrijdag 31 maart 2017

‘Een Nieuwe Wereld van Contacten’

De Nederlandse Zakenkring Valencia organiseert samen met andere Nederlandse Business Clubs in Spanje een gezamenlijk evenement. Vorig jaar was op Mallorca de eerste bijeenkomst, die meteen een groot succes was. Vanuit Valencia waren wij ook met een vertegenwoordiging aanwezig. Dit jaar heeft de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca (NBCCB) het voortouw genomen voor een Nationale Meeting op vrijdag 31 maart 2017.

Lokatie en doelstelling

De lokatie is:
Hotel Albir Playa in Albir.
Adres: Camino Viejo de Altea 51, Alfaz del Pi,  Alicante.
Tel: 966.864.943.

De bedoeling van de Meeting is om Nederlandstalige ondernemers in Spanje meer met elkaar te laten communiceren en kennis te laten maken, en zodoende een groter netwerk te bewerkstelligen om het beoogde doel van “Business to Business” nog meer inhoud te geven. Ook niet bij een business club aangesloten ondernemers zijn welkom!

De Ambassadeur in Spanje, de Heer Matthijs van Bonzel, en diverse Nederlandse Consuls, hebben hun komst en medewerking al toegezegd.

Programa

16.30 – 17.00 uur:

Inloop van de gasten met een drankje

17.00 – 17.30 uur:

Welkom door de voorzitter van de NBCCB, de Heer Dick Wolff

Vervolgens openingsspeech door de Ambasadeur voor Nederland in Spanje, de Heer Matthijs van Bonzel

17.30 – 19.00 uur:

Presentatie van alle aanwezigen middels een ‘elevator pitch’.  Ook zullen een aantal leden/ondernemers het woord krijgen, die een interessant idee uitgewerkt hebben, of een activiteit opgestart hebben, die bijzonder is om vermeld te worden. Zij zullen hopelijk andere ondernemers weer inspireren.

19.00 – 23.00 uur:

Gelegenheid om in de Glazen Zaal onder het genot van drankjes en lekkere tapas te netwerken en nieuwe mensen leren kennen. Ook zal er een muzikale omlijsting zijn om de avond extra feestelijk te maken met cha cha cha, of flamenco.

KOSTEN EN AANMELDING

De leden van de Nederlandse Zakenkring Valencia hebben 50% korting op de entreeprijs en betalen € 15,-. Voor niet leden en partners van leden bedragen de kosten € 30,- p.p. Naast het bijwonen van de bijeenkomst, heeft u daarmee recht op alle drankjes en uitgebreide tapas die daar worden geserveerd.

Met hotel Albir Playa, waar de bijeenkomst wordt gehouden, is voor de gasten die willen blijven overnachten een speciaal tarief geregeld van € 63,- euro voor een 2 persoons kamer MET ontbijt. Bij reservering van een kamer wel vermelden, dat u de Nederlandse Nationale Meeting komt bezoeken.

Voor leden en niet-leden van de Nederlandse zakenkring Valencia is aanmelding en toegang tot Nationale Business Meeting alleen mogelijk middels betaling van 15,- c.q. 30,-  euro per persoon vóór 21 maart 2017 op de onderstaande rekening van de Nederlandstalige Business Club Costa Blanca.

Bankrekening NBCCB bij La Caixa:

IBAN : ES58- 2100-7656-4722-0001-6944

Graag onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, en naam van eventuele partner en/of introducée.

Naast het overmaken van het respectievelijke bedrag, ook graag middels dit formulier. Vervolgens kunnen wij vanuit Valencia zoveel mogelijk gezamenlijk vervoer naar Albir organiseren. Ook zullen wij vragen wie in Albir wil overnachten. Dit ook in verband met het vervoer. U dient zelf een kamer te reserveren in het hotel.

Veerle Jacobs en Jur van der Meer, bestuursleden van de NBCCB, zullen organisatorisch de Nationale Meeting begeleiden. Ter plaatse kunt u indien nodig naar hen vragen.

Wij gaan ervan uit dat Valencia met een mooie delegatie op de bijeenkomst van 31 maart a.s. vertegenwoordigd zal zijn. Dit is voor ieder van ons dè gelegenheid om college-ondernemers uit heel Spanje samen met de Nederlandse overheid in Spanje te ontmoeten. Er wordt al op gerekend, dat Valencia een volgende keer de organisatie van het evenement op zich zal nemen.

Met hartelijke groet,

Harry van Heugten

Tel. 619 525 590

voorzitter@nederlandsezakenkringvalencia.com

Meeting 2017 van Nederlandse Business Clubs in Spanje

Aanmelding en toegang alleen geldig na overmaking van het betreffende bedrag