Leden voor Leden Workshop #10 Compliance met de "alleen-ja-is-ja-wet" + Netwerkborrel 1 juni 2023

donderdag 1 juni (19:00)

Leden voor Leden workshop nummer 10 gaat over Compliance voor alle bedrijven, groot en klein. Bedrijven zullen ook ja moeten zeggen tegen de “alleen-ja-is-ja-wet”

Wie de Spaanse media een beetje volgt, heeft zeker gehoord over de “alleen-ja-is-ja-wet”, “la Ley de sólo sí es sí”. Deze recente wetgeving heeft consequenties voor bedrijven met werknemers in het kader van de ‘Planes de Igualdad’, Actieplannen voor gelijkheid en ook preventie van grensoverschrijdend gedrag in bedrijven. Milagros López van Laboralgroup gaat ons er alles over vertellen. Ook Compliance op andere vlakken, voor alle bedrijven in het algemeen, groot en klein, komt aan bod.

Daarna is het weer tijd om te borrelen. De borrel begint om 21:00

Wij nodigen al onze leden én Nederlandstaligen die in en om Valencia ondernemen of werken uit op onze maandelijkse netwerkborrel. Leer onze Zakenkring Valencia en andere Nederlandstalige ondernemers en werkenden kennen.

Milagros López

Milagros leidt de Valenciaanse delegatie van Laboralgroup.

 

Waar en wanneer?

Wat: Workshop Compliance met de “alleen-ja-is-ja-wet”
Wanneer: Donderdag 1 juni 2023  om 19:00
Waar: Vortex Playa, C/ de la Reina, 10, bajo, 46011 Valencia
Kosten: ZKV leden gratis, Niet-leden € 15,- p.p.

Na afloop de maandelijkse ZKV Netwerkborrel met gezelligheidsgarantie

Borrelen doen we bij La Paca, C/ del Rosari, 30, 46011, València

Leden voor Leden workshop # 10: Compliance met de “alleen-ja-is-ja-wet”

Ook dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors

De Leden voor Leden Workshops

In de Workshops Leden voor Leden van de ZKV is het allemaal delen van kennis wat de klok slaat. We zijn er van overtuigd dat veel van onze leden kennis in huis hebben die waardevol is voor anderen. Met deze workshops creëren we een podium om die kennis met elkaar te delen.  We hopen zo het roemruchte coöperatieve aspect van de Nederlandse handelsgeest te stimuleren, maar we hopen uiteraard vooral dat onze leden en anderen er hun voordeel mee doen. Samen staan we sterker! De workshops hebben een praktisch karakter, beantwoorden dus echte praktijkvragen van de deelnemers en zijn wars van commerciële interesses. Mocht jij interesse hebben om ook een workshop te geven laat het ons dan weten op info@zakenkringvalencia.com