Borreltijd! ZKV Netwerkborrel - Donderdag 3 juni - Azul - Marina Real

donderdag 3 juni (19:00)

Aanstaande donderdag is het weer de eerste donderdag van de maand en dus is het weer borreltijd!!

Dit gezellige netwerkevent van de Zakenkring wordt deze keer gehouden op het terras van Azul, op het uiterste puntje van de pier van de Marina Real Juan Carlos I bij de haven. Een fantastische locatie die we al kennen van het zomerdiner van 2020.

Wat: Tweede maandelijkse Borrel

Waar: Azul – Marina Real

Wanneer: Donderdag 3 Juni 2021 vanaf 19:00 uur

Kosten: Consumptie op eigen rekening

De restricties gebieden ons om aan de tafels te gaan zitten (en te blijven zitten) met maximaal tien personen per tafel. Wanneer je opstaat dien je je mondkapje op te doen tot je weer zit. Staand borrelen is dus niet toegestaan.

Sponsoring

Doe jij de aftrap voor onze nieuwe sponsorvorm? Je kunt deze borrel sponsoren door één of meerdere rondjes voor je rekening te nemen. Lijkt jou dat interessant laat het dan weten aan één van de bestuursleden om te coordineren hoe we daar ruchtbaarheid aan gaan geven.

Foto Publicatie

We willen vanaf nu foto’s van de evenementen publiceren op onze website en op social media. Daarvoor hebben we expliciete toestemming nodig van de mensen die op die foto’s staan. Vandaar dat we je beleefd vragen het formulier daarvoor in te vullen. En je kunt uiteraard ook aangeven als je liever niet wilt dat foto’s waar jij op staat gepubliceerd worden. Dit formulier invullen doe je maar éénmalig en niet per evenement.

Naar het foto-publicatie formulier