Masterclass Biophilic Design voor je thuiskantoor - Nuria Muñoz Arce van Habitarmonia

woensdag 17 maart

Als je nog niet wist was Biophilic Design is, schaam je niet, je bent in goed gezelschap. Nuria Muñoz is interieurontwerpster en Biophilic Design is haar specialiteit. Omdat velen van ons nu structureel meer thuis zitten dan ooit tevoren is het belangrijk om te zorgen dat op z’n minst de werkruimte, en wellicht het hele huis, evenwichtig en herstellend is. En de natuur kan daar een handje bij helpen. Dat is Biophilic Design in een notendop. Als dat naar meer smaakt dan is deze gratis Masterclass voor jou.

Wat leer je in deze Masterclass?

  • De makkelijkste manier om natuur in je ruimte te introduceren
  • Hoe kun je stress verminderen en creativiteit verhogen met een klein budget ?
  • Vijf trucs om geluk en welzijn in je thuiskantoor te implementeren

Nuria woont in L’Eliana en is kersvers lid van de ZKV. Bekijk ook vooral even haar website Habitarmonia en haar linkedin profiel

Datum: Woensdag 17 maart
Tijd: 18:30
Locatie: Online, schrijf je in en je krijgt de link toegestuurd
Kosten: Gratis
Voertaal: Nederlands

 

Aanmelden

Nuria stelt zich voor

Hallo, Ik ben Nuria

Ik ben een internationale interieurontwerpster en creëer ruimtes die bekend staan om hun warmte, expressiviteit en onberispelijke aandacht voor detail. Habitarmonia respecteert de inherente schoonheid van natuurlijke materialen, landschappen, en integreert zorgvuldig elementen van elk project.

Ik breng buiten naar binnen.

De natuur is het antwoord waar u op heeft gewacht.

Het creëren van multi-zintuiglijke ruimtes: Design dat ons in staat stelt om ons beter te voelen thuis, in onze werk- en leefruimtes, het implementeren van de principes van Biophilic Design op mijn projecten zal uw leven gezonder en gelukkiger maken.

Mijn missie is om met passie mooie, harmonieuze en serene ruimtes te creëren.

Hoe doe ik dat?

Door de Principes van Biophilic Design.

Biophilia betekent liefde voor de natuur, en Habitarmonia betekent harmonie in uw leefomgeving, thuis zijn, of uw professionele ruimte.

Door middel van Biophilic Design kan een ruimte worden gerevitaliseerd en comfort bieden aan haar bewoners, en dit is precies wat u zult leren in mijn Masterclass.

Aanmelden