Bezoek Nederlandse ambassadeur Dhr. Jan Versteeg vrijdag 28 februari 2020

vrijdag 28 februari

Wij nodigen alle leden van harte uit om bij dit bezoek op vrijdag 28 februari 2020 aanwezig te zijn

Leden Nederlandse Zakenkring: gratis

Partners en introducees: € 15,- p.p.

De heer Jan Versteeg is sinds September vorig jaar de nieuwe ambassadeur van Nederland in Spanje. Op uitnodiging van de Nederlandse consul in Valencia en van de Nederlandse Zakenkring Valencia komt de heer Versteeg eind februari naar Valencia. Wij willen dit bezoek aangrijpen om de ambassadeur kennis te laten maken met onze vereniging.

 

Programma

16.00 uur    Fietstocht door Valencia

Genevieve Schook en ValenciaBikes zijn de sponsoren van een fantastische fietstocht door Valencia onder leiding van professionele gidsen die ook lid zijn van de NZKV.

Het verzamelpunt is de vestiging van ValenciaBikes aan het Turia Park, Passeig de la Petxina, 32, 46008, Valencia

Na een korte kennismaking met de ambassadeur maken we een tour door Valencia. Halverwege de tour is er een stop voor de vermaarde merienda.

De tour eindigt om 18.15 weer op dezelfde plek.

18.30 Presentatie van een aantal Nederlandse Bedrijven in Valencia bij Hello Print

Robin van Driel van HelloPrint is de sponsor van de ruimte voor dit gedeelte van het event. HelloPrint is gevestigd in Centro Comercial Nuevo Centro: Carrer del Professor Beltrán Báguena, 5, 2º, 46009 València, Valencia

Leden van de NZKV worden in de gelegenheid gesteld om hun bedrijf in een pitch te presenteren. Zeg iets over je successen, en de te overwinnen problemen. De tijd die hiervoor beschikbaar is zal afhangen van de interesse. Je dient je hiervoor op te geven via het inschrijfformulier.

Los hiervan doen we ook nog even een voorstelrondje waarbij alle deelnemers in max een minuutje kunnen vertellen wie ze zijn en wat ze doen.

Doel van de presentaties is de ambassadeur een reële kijk te geven op het wel en wee van onze bedrijfsmatige activiteiten, en na te gaan welke eventuele ondersteuning wenselijk en mogelijk is

20.30 Napraten en broodjes

Aanmelden uiterlijk 18 februari