Bezoek Nederlandse ambassadeur - 01 maart 2016

Op uitnodiging van de Nederlandse consul in Valencia en van de Nederlandse Zakenkring Valencia komt de heer Van Bonzel begin maart naar Valencia.

Uitnodiging bijeenkomst met Nederlandse ambassadeur op dinsdag 01 maart 2016

Sinds september van het vorige jaar is de heer Matthijs van Bonzel de nieuwe ambassadeur van Nederland in Spanje. Op uitnodiging van de Nederlandse consul in Valencia en van de Nederlandse Zakenkring Valencia komt de heer Van Bonzel begin maart naar Valencia. Wij willen dit eervolle bezoek aangrijpen om de ambassadeur kennis te laten maken met onze vereniging.

Wij nodigen iedereen van harte uit

om bij dit bezoek op dinsdag 01 maart 2016 aanwezig te zijn.

Programma

15.30 uur      Verzamelen in Calle Poeta Querol, 2, te Valencia (voor het Museo Nacional de Cerámica, Palacio Marqués de Dos Aguas)

Na een korte kennismaking met de ambassadeur maken we een fietstocht door Valencia. Halverwege de tocht maken we een korte stop voor een merienda. De fietsen worden ter beschikking gesteld door Valencia Guias.

18.30 uur      Presentatie van Nederlandse bedrijven in Valencia

Leden van de NZKV worden in de gelegenheid gesteld om hun bedrijf in 5 minuten te presenteren (beamer is aanwezig). Naast successen, graag ook aandacht besteden aan te overwinnen problemen. Na iedere presentatie hebben de aanwezigen de  gelegenheid om vragen te stellen.

Doel van de presentaties is de ambassadeur een reële kijk te geven op het wel en wee van onze bedrijfsmatige activiteiten, en na te gaan welke eventuele ondersteuning wenselijk en mogelijk is.

Degenen die een presentatie willen verzorgen

dienen zich uiterlijk maandag 15 februari 2016 aan te melden

20.30 uur      Borrel en diner

Locatie vanaf 18.30 uur voor presentatie en diner:

Restaurante Tapería Hispanía Cortes Valencianos
Adres: Av. de les Corts Valencianes, 26, 46015 Valencia

Leden Nederlandse Zakenkring: gratis
Partner en introducées: € 40,- p.p. –

Bijdragen van introducees gaarne overmaken op: Banco Sabadell reknr. ES11 0081 0166 1400 0154 9455 t.n.v. Circulo Mercantíl Holandés Valencia onder vermelding van naam partner of introducée.

Wij verwachten een grote belangstelling en adviseren daarom  iedere belangstellende snel te reageren.

Het bestuur van NZKV

Aanmelden uiterlijk vóór 15 februari 2016