Bedrijfspresentatie HelloPrint

Uitnodiging voor Bedrijfspresentatie “HelloPrint” op donderdag 12 april 2018.

Bedrijfspresentatie HelloPrint

een succesvol en spectaculair snel groeiend bedrijf

Uit de serie: bedrijven van Nederlanders in Valencia

In de serie “bedrijven van Nederlanders in Valencia”, organiseert de Nederlandse Zakenkring Valencia op donderdag 12 april a.s. voor de derde keer een presentatie van een interessant bedrijf van een van de eigen leden. Deze keer gaan we op bezoek bij HelloPrint.

Een korte introductie:

 

¡Bienvenido a Helloprint!

Somos Helloprint, y hace 15 años empezamos a ofrecer servicios de impresión online. En poco tiempo nos convertimos en líderes del mercado y demostramos que podíamos imprimir online pedidos de forma fácil, rápida y barata.

Así que eso es lo que seguimos haciendo: imprimir más fácil, más barato y más rápido para ti. En Helloprint te ofrecemos un catálogo con más de 5.000 productos, impresiones de calidad, servicios de entrega 24 horas, envíos gratis en todos tus pedidos.
¿Eres autónomo, PYME, revendedor o profesional de las artes gráficas? Suscríbete como cliente PRO y encontrarás soluciones personalizadas para tu empresa. Porque, al final, el éxito de tu negocio es también el nuestro. ¡Descubre todas las ventajas!

Robin van Driel Vis heeft HelloPrint in de afgelopen jaren in Valencia uitgebouwd tot een succesvol en spectaculair snel gegroeid bedrijf (www.helloprint.es). Hij vertelt ons graag over de bedrijfsfilosofie, en de “ups and downs” waarmee het bedrijf te maken heeft gekregen. En wat zijn de uitdagingen voor de toekomst? Op deze manier kunnen we leren van zijn ervaring en kennis met betrekking tot het ontwikkelen van eigen business, en het werken op een Spaanse arbeidsmarkt met haar eigen regels en gewoonten. Een unieke gelegenheid om verder te kijken dan de oppervlakkige succesverhalen.

Programma

18.30 uur:   Aankomst bij HelloPrint; tijd om even rond te kijken

19.00 uur:   Presentatie door Robin van Driel Vis over de bedrijfsontwikkeling, de strategie, de knelpunten en de oplossingen, enz. De presentatie gaat geleidelijk aan over in een diepgaand gesprek met alle aanwezigen

21.00 uur:   Tijd voor borrelen, tapas, en napraten; aangeboden door HelloPrint

Aanmelden

Men wordt verzocht zich voor vrijdag 7 april a.s. aan te melden middels de website van de NZKV, of onderstaande “knop”. Deelname voor leden is gratis, voor niet-leden 10 €.

Bedrijfspresentatie HelloPrint

een succesvol en spectaculair snel groeiend bedrijf